Αρχική / ----SLIDER / Έξι πράγματα που δε γνωρίζατε για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούνιο….


Έξι πράγματα που δε γνωρίζατε για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούνιο….

Ποια τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού;

Διάβασα για τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Ιούνιο και φυσικά αμέσως μου κίνησε την περιέργεια μιας και η μονάκριβη κορούλα μου γεννήθηκε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Ο Ιούνιος είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού και για αυτό είναι από τους αγαπημένους μας. Οι μέρες είναι ακόμα μεγαλύτερες, οι θερμοκρασίες πιο υψηλές (ευτυχώς όμως υποφερτές μιας και ακόμα δεν έχον ξεκινήσει οι καύσωνες) και δειλά δειλά αρχίζουμε να κάνουμε σχέδια για τις διακοπές.Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούνιο είναι λαμπερά και μην εκπλαγείτε εάν μεγαλώνοντας διαπρέψουν με τις επιτυχίες τους. Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα κοινά χαρακτηριστικά που μοιράζονται μεταξύ τους.

Θα είναι Δίδυμος ή Καρκίνος;

Τα παιδιά που γεννιούνται πριν τις 22 Ιουνίου είναι Δίδυμοι. Χαρακτηριστικά τους η ομιλητικότητα αλλά και η δυσκολία στην λήψη αποφάσεων. Τα παιδιά που γεννιούνται από τις 22 Ιουνίου κι έπειτα είναι Καρκίνοι, συνεπώς ευαίσθητοι πάντα νοιάζονται για τους άλλους.Οι τυχερές τους πέτρες είναι η φεγγαρόπετρα και ο αλεξανδρίτης

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούνη έχουν δύο τυχερές πέτρες, την φεγγαρόπετρα που συμβολίζει την ελπίδα και τον αλεξανδρίτη που αντίστοιχα συμβολίζει την αναγέννηση και την ανανέωση.

Τα λουλούδια τους είναι το αγιόκλημα και τα τριαντάφυλλα

Υπάρχουν δύο λουλούδια που “γεννιούνται” αυτόν τον μήνα, τα τριαντάφυλλα και το αγιόκλημα. Τα πρώτα συμβολίζουν την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό, ενώ το δεύτερο την ευτυχία.Check Also

Φθινόπωρο: Ποιες εργασίες πρέπει να γίνουν στο σπίτι;

Το φθινόπωρο έφθασε και το σπίτι μας πρέπει να βγάλει τα “καλοκαιρινά” του και να …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *