Αρχική / ----------SLIDER / Εurovision 2018: Η Ελένη Δήμου ξεσπά και υπερασπίζεται την Γιάννα Τερζή! «Περιμένατε τον διαγωνισμό για να βγάλετε χολή»


Εurovision 2018: Η Ελένη Δήμου ξεσπά και υπερασπίζεται την Γιάννα Τερζή! «Περιμένατε τον διαγωνισμό για να βγάλετε χολή»

Πολλές ήταν και συνεχίζουν να είναι οι αντιδράσεις στα social media και όχι μόνο για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό του 63ου διαγωνισμού τραγουδιού. Η Ελένη Δήμου βλέποντας όλα τα αρνητικά σχόλια για την Γιάννα Τερζή, ξέσπασε σήμερα λέγοντας σε όλους αυτούς που έσπευσαν να βγάλουν χολή για την «ήττα» της ελληνικής συμμετοχής.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια έγραψε:Δεν σχολίασα εχτές τα αποτελέσματα γιατί ήμουν λίγο θυμωμένη
Για εσάς που περιμένατε τον διαγωνισμό για να βγάλετε χολή . Λοιπόν το τραγούδι που έστειλε η Ελλάδα και στην γλώσσα μας παρακαλώ ήταν πολύ όμορφο. Η Γιάννα Τερζή σοβαρή και με τόσο άγχος όσο θα έπρεπε να έχει μία τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την χώρα της!!!!!!! Θα έπρεπε να σας θυμώσει το γεγονός ότι δεν μας ψήφισαν οι Ευρωπαίοι (φίλοι μας) Τώρα για την Κύπρο μην μπαίνετε στην διαδικασία να συγκρίνετε το ένα τραγούδι με το άλλο ούτε τις δύο τραγουδίστριες. Καμία σχέση…..Η Φουρέιρα έκανε πολύ καλά αυτό που κάνει πάντα. Από την μία έχουμε ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι με έναν καλλιτέχνη στην σκηνή και από την άλλη ένα μικρό σόου με πέντε ανθρώπους στην σκηνή με ένα χορευτικό τραγούδι όμορφο που ξεσηκώνει
Μην σχολιάζετε άλλο αρνητικά σας παρακαλώ. Και για τέλος τα κομμάτια που μου άρεσαν πέρασαν. Καλή επιτυχία στην Κύπρο το Σάββατο

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js