Αρχική / ----------SLIDER / Έτσι εμπλέκεται το όνομα του Πλούταρχου στην υπόθεση της Πάτρας! Τι δηλώνει η πλευρά του τραγουδιστή….


Έτσι εμπλέκεται το όνομα του Πλούταρχου στην υπόθεση της Πάτρας! Τι δηλώνει η πλευρά του τραγουδιστή….

Νέα στοιχεία για την υπόθεση στην Πάτρα μετά τον θάνατο τριών κοριτσιών μέσα σε τρία χρόνια βλέπουν το φως της δημοσιότητας και μάλιστα σήμερα έγινε μία αποκάλυψη στην οποία ακούστηκε το όνομα του Γιάννη Πλούταρχου.Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε μία συναυλία του τραγουδιστή στο στάδιο της Παναχαϊκής, λίγο αφότου είχε φύγει από τη ζωή η Ίριδα.

 

Η 33χρονη μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου και ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης είχαν βρεθεί στη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου με σκοπό να τον συναντήσουν και να ζητήσουν τη βοήθειά του για τη διοργάνωση συναυλίας προκειμένου να βοηθήσουν το τρίτο παιδί τους, την Τζωρτζίνα, που ήταν ήδη ΑΜΕΑ.Η πλευρά του Γιάννη Πλούταρχου δεν είχε αντιδράσει μέχρι σήμερα, όμως όπως ξεκαθάρισε ο διοργανωτής Άκης Ευαγγέλου, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» οι γονείς δεν ήρθαν σε επαφή ούτε με τον ίδιο, αλλά ούτε και με τον καλλιτέχνη, για να κάνουν κάποιο σχετικό αίτημα.

 

«Στη συγκεκριμένη συναυλία στην Πάτρα, σε εμάς και σε εμένα προσωπικά δεν είχε έρθει κανένας. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και εμένα δε με προσέγγισε κανένας ποτέ, αλλά ούτε και συνεργάτη μου. Δεν τους έχω δει ποτέ. Απλά ξέρω ότι ήταν στη συναυλία από τις αναρτήσεις τους. Δεν ήρθαν ποτέ σε εμένα, ούτε σε συνεργάτη ούτε στο Γιάννη Πλούταρχο, ούτε σε κανέναν», δήλωσε ο κ. Ευαγγέλου ξεκαθαρίζοντας το τοπίο από την πλευρά του τραγουδιστή.Την ίδια ώρα, πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε στην εκπομπή ότι το ζευγάρι πήγε στη συναυλία για να μιλήσει με τον Πλούταρχο, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να τον συναντήσουν. Συγκεκριμένα, το ίδιο πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε χαρακτηριστικά:

 

«Η Ρούλα και ο Μάνος είχαν πάει στη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου, με σκοπό να συναντήσουν τότε είτε τον τραγουδιστή, είτε κάποιον από τους διοργανωτές. Στόχος τους ήταν να έχουν μια συνομιλία μαζί του, προκειμένου να του ζητήσουν να γράψει και να ερμηνεύσει ένα τραγούδι για τη Τζωρτζίνα ή να πραγματοποιήσει μια συναυλία προκειμένου τα έσοδα να πήγαιναν σε παιδιά με ειδικές ανάγκες».Και συνέχισε: «Ωστόσο, δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τον τραγουδιστή λόγω Covid. Μάλιστα, πριν πάνε στη συναυλία είχαν στείλει μηνύματα στο Instagram του Γιάννη Πλούταρχου και του γιου του για αυτό το λόγο, τα οποία δε διαβάστηκαν και δεν απαντήθηκαν ποτέ».

Πηγη: gossipCheck Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js