Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Να πώς θα ετοιμάσεις σωστά τη βαλίτσα σου….


Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Να πώς θα ετοιμάσεις σωστά τη βαλίτσα σου….

Τα καλύτερα tips για ετοιμασία χωρίς ταλαιπωρία
Είτε ανήκεις στην ομάδα αυτών που ταξιδεύουν συχνά είτε όχι, κατά πάσα πιθανότητα το πακετάρισμα δεν είναι και η πιο αγαπημένη σου συνήθεια.

Παρακάτω, σου προτείνουμε τρόπους για να οργανώσεις σωστά την βαλίτσα σου και να είσαι χωρίς καμία έγνοια στις διακοπές σου:


– Βγάλε φωτογραφίες τα outfits σου και οργάνωσε τα ανά μέρα έτσι ώστε να τα τοποθετήσεις μαζί στην βαλίτσα. Έτσι δεν θα χρειάζεται να κάνεις άνω κάτω την βαλίτσα σου για να βρεις αυτό που θες.
– Μπορείς να έχεις την συλλογή καλλυντικών σου πάντα σε ένα τσαντάκι έτσι ώστε κάθε φορά που θα πρέπει να ταξιδέψεις να μην χρειάζεται να το οργανώνεις.

– Κάνε rolls τα ρούχα σου, αφού είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην τσαλακώνονται αλλά να πιάνουν και λιγότερο χώρο στη βαλίτσα.
– Βάλε τα μικρά αντικείμενα όπως είναι οι κάλτσες και τα εσώρουχα σε μικρά τσαντάκια για να τα βρίσκεις εύκολα.
– Βάλε τα ρούχα που θα φορέσεις αργότερα στο κάτω μέρος της βαλίτσας.

– Για να μην χρειαστεί να πάρεις μαζί σου πολλά ζευγάρια παπουτσιών επέλεξε ένα ζευγάρι high heels και ένα flats που να ταιριάζουν με όλα τα σύνολα σου.


– Πάντα να έχεις τα απαραίτητα στην χειραποσκευή. Τα απαραίτητα καλλυντικά σου, ένα outfit και το μαγιό σου έτσι ώστε αν τυχόν και χαθεί η βαλίτσα σου να μην χαλάσουν οι διακοπές σου.
– Δημιούργησε μια λίστα με όλα αυτά που θες να έχεις μαζί σου και δεν πρέπει να ξεχάσεις έτσι ώστε να σημειώνεις τι έχεις βάλει μέσα.

Check Also

O ορισμός του αληθινού φίλου….

“Ο αληθινός φίλος βλέπει το πρώτο σου δάκρυ, σκουπίζει το δεύτερο και σταματάει το τρίτο” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *