Αρχική / ----------SLIDER / Έρχονται Χριστούγεννα… Διακοσμήστε το σπίτι σας για τις γιορτές εντυπωσιακά αλλά οικονομικά


Έρχονται Χριστούγεννα… Διακοσμήστε το σπίτι σας για τις γιορτές εντυπωσιακά αλλά οικονομικά

Τα Χριστούγεννα έρχονται και κάθε σπίτι φορά τα γιορτινά του. Αρχίστε από τώρα τις ετοιμασίες σας και μην το αφήνεται την τελευταία στιγμή. Έτσι και πιο φτηνά θα σας φανεί και θα έχετε την πολυτέλεια να διαλέξετε με ησυχία και όχι βιαστικά.
Λίγο το δένδρο, λίγο τα στολίδια, κάτι τα λαμπάκια, τα μικρά διακοσμητικά με τον Αι Βασίλη και τα ελαφάκια, το σπίτι αποκτά μια ζεστασιά.
Οι περισσότεροι επιθυμούν να διακοσμήσουν έτσι το σπίτι τους, ώστε να φαίνεται όμορφο και καθόλου κιτς, με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα να διαχέεται αρμονικά μέσα στο χώρο.
Πριν, λοιπόν, μπείτε για τα καλά στη γιορτινή διάθεση, πάρτε μια γεύση με τρόπους που θα μπορούσατε να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Γλυκές αμαρτίες
Η πολυχρωμία οφείλει να έχει χώρο στο τραπέζι σας. Βάζα και πιάτα γεμάτα με γλυκά. Τα κλασικά μελομακάρονα, κουραμπιέδες και δίπλες έχουν θέση σε αυτό αλλά δεν αρκούν. Καραμέλες, ζαχαρωτά, σοκολατάκια, τρουφάκια δίνουν μια γλυκιά διάσταση.


Τα μάτια ψηλά
Μην περιορίσετε τα στολίδια και τις λαμπερές μπάλες στο δένδρο. Κρεμάστε τα πιο ξεχωριστά σας διακοσμητικά στα φώτα, ταιριάξτε τα χρώματα και κάντε τους καλεσμένους σας να κοιτούν προς το ταβάνι.


Μετρήστε αντίστροφα
Στην αγορά υπάρχουν δεκάδες διακοσμητικά-ημερολόγια, που μετρούν τις μέρες αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν δεν θέλετε να αγοράσετε κάτι τέτοιο, μπορείτε απλά να φτιάξετε το δικό σας.

Ανάψτε κεριά
Τα κόκκινα και χρυσά κεριά έχουν θέση στα περισσότερα σπίτια τις γιορτές. Τοποθετείστε μέσα σε έναν δίσκο ή σε μια μεγάλη πιατέλα, τοποθετήστε μπάλες, μικρά διακοσμήτικα και κουκουνάρια.

Check Also

Τεστ ΠΑΠ: Στάλθηκαν τα πρώτα SMS για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Τα πρώτα SMS που ενημερώνουν τις γυναίκες που δικαιούνται δωρεάν τεστ ΠΑΠ εστάλησαν την Δευτέρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *