Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Ένας άντρας εξομολογείται: 5 λόγοι που δεν ξαναβγήκατε ενώ του άρεσες…


Ένας άντρας εξομολογείται: 5 λόγοι που δεν ξαναβγήκατε ενώ του άρεσες…

Λοιπόν Ανδρέα θα μας τα πεις όλα…

“Γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών ένα Σάββατο βράδυ, τις έκανα add/follow κλπ, πιάσαμε την κουβέντα στο messenger και ανταλλάξαμε like στο instagram και στο facebook. Αφού λοιπόν η ‘σχέση’ μας πέρασε τα πρώτα test και το online φλερτ πήγε καλά αποφασίσαμε να βγούμε για ένα χαλαρό ποτό μα….  ήταν κακό το timing….

Το ραντεβού μπορεί να μην ήταν το πιο φανταστικό που έχεις ζήσει ποτέ, αλλά γενικότερα περάσατε καλά, γελάσατε και βρήκατε ακόμα πιο πολλά κοινά ενδιαφέροντα να συζητήσετε. Στο τέλος της βραδιάς όμως δεν ειπώθηκε τίποτα για επόμενη έξοδο και οι επόμενες μέρες πέρασαν χωρίς να συζητήσετε αν θα βρεθείτε ξανά, μάλιστα μειώθηκε σημαντικά το interaction που είχατε. Τι φταίει λοιπόν και εσύ ξέμεινες να κοιτάς το πράσινο online δίπλα στο όνομά του στο messenger περιμένοντας πότε θα στείλει κάτι;Όχι δεν είσαι τρελή. Υπάρχουν κάποιοι λόγοι πίσω από αυτή την (αναίσθητη) συμπεριφορά για αυτό και εμείς ζητήσαμε από έναν άντρα να μας εξομολογηθεί τι μπορεί να έφταιξε.

1. Είναι ανασφαλής

Για κάποιο λόγο θεωρούμε ότι οι άντρες δεν έχουν κανένα κόμπλεξ και ότι η λέξη ανασφάλεια τους είναι παντελώς άγνωστη. Το γεγονός ότι φαινόταν άνετος μπροστά σου δεν πάει να πει ότι ένιωθε όντως καλά, είναι πολύ πιθανόν να ένιωσε λίγος μπροστά σου ή ότι δεν πρόκειται να ενδιαφέρεσαι πραγματικά για αυτόν. Δεν θα παραδεχτεί ποτέ ανοιχτά ότι ένιωθε μειονεκτικά μπροστά σου για αυτό επιλέγει απλά να απομακρυνθεί.

2. Γιατί ξεχάστηκε

Όσο γελοίο και να σου ακούγεται το γεγονός ότι δεν έχει στείλει ακόμα μήνυμα δεν οφείλεται στη γαϊδουριά του αλλά στον αδύναμο εγκέφαλό του που δεν μπορεί να κάνει πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Είναι πολύ πιθανόν να σε σκέφτεται και να θέλει να σε ξαναδεί, απλά του διαφεύγει ότι για να σε δει θα πρέπει actually να στο ζητήσει.

3. Ήταν κακό το timingΑχ, αυτό το κακό timing, έχει καταστρέψει πολλές υποσχόμενες σχέσεις και δυστυχώς εξακολουθεί να κάνει ζημιά. Ναι, του άρεσες αλλά μπορεί να μην είσαι σε θέση να κάνει κάτι πιο casual και να θέλει κάτι πιο μόνιμο, ή μπορεί να μετακομίζει λόγω μεταπτυχιακού και να μην θέλει να επενδύσει σε μια καινούρια σχέση. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει στη ζωή του άλλου.

4. Μπορεί να νόμιζε ότι έχεις ήδη σχέση

Θα μου πεις καλά χαζός είναι και εδώ που τα λέμε ένα δίκαιο το έχεις, αλλά αν δεν έχεις κάνει γνωστές τις προθέσεις σου και είσαι λίγο πιο μαζεμένη ενδεχομένως πιστεύει ότι δεν είσαι 100% διαθέσιμη.

5. Συνειδητοποίησε ότι όσο και να του αρέσεις δεν θα πάει καλά η φάση μεταξύ σας

Σκέψου μόνο πόσες φορές έχεις βγει και εσύ με γκόμενους που ενώ σου αρέσουν τρελά ξέρεις πολύ καλά ότι δεν αξίζουν να τους αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση, όσο και να του έκανες εντύπωση μπορεί να έχεις κάποια deal breakers που λέμε και στο χωριό μου τα οποία τον αποτρέπουν από το να κάνει κάτι μαζί σου. Τι να κάνουμε, δεν είναι γραφτό να αρέσουμε σε όλους, δεν είμαστε τηγανητές πατάτες.Check Also

Τα 4 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες ….

Τα ζώδια που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα και είναι γεννημένοι ηγέτες είναι τέσσερα. Eίναι παθιασμένα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *