Αρχική / ----------SLIDER / Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Μου έχει πέσει το στήθος, τι να το κάνεις, άμα έχεις ζήσει 52 χρόνια»


Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Μου έχει πέσει το στήθος, τι να το κάνεις, άμα έχεις ζήσει 52 χρόνια»

Η καταξιωμένη παρουσιάστρια εξομολογήθηκε τον ρατσισμό που έχει βιώσει αλλά και για την εικόνα της σήμερα μετά τα 50 της χρόνια.


«Νομίζω ότι δεν είμαι η μοναδική που έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι που υπήρξε βία. Έχω άσχημες εμπειρίες. Σου αφήνει σημάδια όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στην ψυχή. Με έχει κάνει να αφιερώσω μεγάλο κομμάτι της ζωής μου στο να παλεύω. Χρησιμοποιώ τον πόνο για να αλλάξω τον κόσμο.

Μου έγραψε ένα ρατσιστής «go home», να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Έχω διάφορες τέτοιες απειλές. Δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη να σωπάσω, να πάψω και να παραδοθώ. Μονίμως αισθάνομαι φόβο. Στη Σουηδία με απειλούν ναζιστικές οργανώσεις ότι θα με σκοτώσουν», είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.


Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση είπε στην εκπομπή «Happy Day»: «Να απελευθερωθούμε λίγο, να δεχτούμε τον εαυτό μας όπως είμαστε. Μου έχει πέσει το στήθος. Τι να το κάνεις; Άμα έχεις ζήσει 52 χρόνια. Αλλά αυτό δεν θεωρώ ότι είναι το προτέρημά μου, δεν θα με κρίνει κανείς, ούτε θα πάω στα καλλιστεία».

Check Also

Παράδεισος Κυριών: Έτσι θα μάθει η Αμαλία ποια είναι η μητέρα της…..

Κι όμως, η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης, πλησιάζει. Φαίνεται πως η Αμαλία θα μάθει την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *