Αρχική / ----------SLIDER / Εάν θέλετε να μάθετε ένα σίγουρο τρόπο για να εκνευρίσετε κάποιον, το καλύτερο μέρος που πρέπει να ψάξετε είναι το ζώδιό του……


Εάν θέλετε να μάθετε ένα σίγουρο τρόπο για να εκνευρίσετε κάποιον, το καλύτερο μέρος που πρέπει να ψάξετε είναι το ζώδιό του……

Όλοι έχουμε τα κουμπιά μας, που αν πατηθούν, βγαίνουμε εκτός εαυτού. Ο μόνος τρόπος για να καταλάβουμε ότι υπάρχουν όμως, είναι να πατηθούν και να δούμε πως επηρεαστήκαμε.

Εάν θέλετε να μάθετε ένα σίγουρο τρόπο για να εκνευρίσετε κάποιον, το καλύτερο μέρος που πρέπει να ψάξετε είναι το ζώδιό του. Η αστρολογία προσφέρει μία ξεχωριστή προσέγγιση και μπορεί να ρίξει αρκετό φως στο θέμα. Γνωρίζοντας τι επηρεάζει κάθε ζώδιο, θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση του εαυτού σας ή οποιουδήποτε άλλου θέλετε να πειράξετε!

Δείτε τον πιο γρήγορο τρόπο να ξυπνήσετε την οργή κάποιου ανάλογα με το ζώδιό του:
Κριός– Διακόψτε τους. Εάν μπείτε στο δρόμο τους και τους καθυστερήσετε, θα τρελαθούν και θα στραφούν απέναντί σας.

 

Ταύρος– Πιάστε τους απροετοίμαστους. Μισούν οτιδήποτε ξαφνικό και απρόσμενο και γίνονται πολλές φορές και επιθετικοί εάν τους τρομάξεις.

 

Δίδυμος– Κάντε τους να περιμένουν. Οι δίδυμοι μισούν να στέκονται στο ίδιο μέρος.
Καρκίνος– Το να είσαι κακός φίλος. Τίποτα δεν τους νευριάζει περισσότερο από κάποιον που δεν είναι υποστηρικτικός και δεν δείχνει κατανόηση.

 

Λέων– Μην τους επιβραβεύετε. Όταν δεν τους λέτε κομπλιμέντα ή δεν τους αναγνωρίζετε, αυτό τους κάνει να τρελαίνονται.

 

Παρθένος– Μπλεχτείτε στα πόδια τους. Είναι πολύ καλοί σε ότι κάνουν και όταν τους διακόπτετε από τη δουλειά τους, αυτό μπορεί να τους κάνει να εκραγούν.
Ζυγός– Το να είσαι προκατειλημμένος και άδικος. Όταν δεν του φέρεσαι δίκαιο, είναι ότι πιο εκνευριστικό που μπορείς να του κάνεις.

 

Σκορπιός– Πείτε τους ψέματα. Εάν το καταλάβουν θα κάνουν τα πάντα για να σας καταστρέψουν τη ζωή.

 

Τοξότης– Κολλήστε πάνω τους σαν βδέλλα. Τους αρέσει να είναι ανεξάρτητοι, οπότε θα σας σπρώξουν μακρυά όπως μπορούν.

 

Αιγόκερως– Κάντε τους πλάκα. Είναι ένα περήφανο ζώδιο. Δεν τους αρέσει να τους πειράζουν.
Υδροχόος– Μην συμφωνείτε μαζί τους. Όταν διαφωνείτε με κάποιον που πάντα νομίζει πως έχει δίκιο είναι ο καλύτερος τρόπος να τον εκνευρίσετε και να υψώσετε τους τόνους.

 

Ιχθείς– Το να είσαι κακόβουλος. Είναι πολύ δύσκολο να τους εκνευρίσεις. Εάν όμως φέρεσαι άσχημα και ενοχλείς τους άλλους, θα σηκωθούν να  αντεπιτεθούν.

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js