Αρχική / ----------SLIDER / Δέσποινα Μοιραράκη: «Με βούτηξε πίσω από τα βιβλία, έβαλα τις φωνές»


Δέσποινα Μοιραράκη: «Με βούτηξε πίσω από τα βιβλία, έβαλα τις φωνές»

Η Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα, η οποία μεταδίδεται από το κανάλι Astra κάθε Κυριακή στις 15:00. Η ίδια εξομολογήθηκε για πολλά, μεταξύ αυτών και για τις φορές που κινδύνευσε στις ασιατικές χώρες, τα πρώτα χρόνια των ταξιδιών της.


«Στο παρελθόν, στα ταξίδια μου, αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα. Όταν πρωτοπήγα πριν από 45 χρόνια στην Περσία και την Ινδία ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι. Δεν μου έδινε κανείς σημασία, ήμουν το τίποτα. Μπήκα στη φυλακή γιατί έβγαινε έξω από το τσαντόρ μια τούφα από τα μαλλιά μου, με «φλέρταραν» έντονα οι άνδρες… Αυτά, όμως, μόνο στην αρχή.

Τα πρώτα πέντε χρόνια φοβήθηκα. Ήμουν στην Τεχεράνη και είχα πάει από το ξενοδοχείο σε βιβλιοπωλείο να πάρω ένα βιβλίο. Μου είχε πει ο οδηγός «Μη φύγεις», αλλά επειδή αργούσε πετάχτηκα στο βιβλιοπωλείο. Εκεί αυτός με βούτηξε πίσω από τα βιβλία, έβαλα τις φωνές και ήρθαν από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Προσπάθησε να με χουφτώσει. Του έδωσα μια κλωτσιά και έπεσε κάτω».

«Το πιο μεγάλο ποσό που έχουν δώσει για να αγοράσουν ένα χαλί Δέσποινα Μοιραράκη είναι 150,000 ευρώ. Ήταν ολομέταξο, πάρα πολύ μεγάλο και έγινε ειδική παραγγελία. Αυτό το deal, όμως, κράτησε περίπου 4 χρόνια», αποκαλύπτει η Δέσποινα Μοιραράκη.


Θα παρουσιάσει το Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη; Η ίδια απαντά ως εξής: «Δεν θα πω κάτι γι’ αυτό, θα το αφήσω μετέωρο. Έχω πει όμως πως αν ήταν κάτι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου θα το έκανα με πολλή αγάπη. Θα μου άρεσε, επίσης, να κάνω ένα talk show»

Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *