Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Δεν έχει χώρο για σας ρε παιδιά, κλείσαμε….


Δεν έχει χώρο για σας ρε παιδιά, κλείσαμε….

Αυτός, να μου το θυμηθείτε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, παρουσιάζοντας τον εκατομμυριούχο  έβαλε σκοπό της ζωής του να γίνει… πολυεκατομμυριούχος

Αλλιώς δεν εξηγείτε που έβαλε το ντιβανάκι του και κοιμάται στο πλατό του ΑΝΤ1 προκειμένου να προλάβει την παρουσίαση και την συμμετοχή του σε τρεις «προσωρινά» εκπομπές ….



«The 2night Show», «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Ίσως γι αυτό ο Διονύσης του φέρνει τα κουστουμάκια του και τον υποχρεώνει να αλλάξει στους τίτλους της βραδινής εκπομπής, δεν προλαβαίνει το παιδί, δεν προλαβαίνει άσε που αν σηκωθεί από την καρέκλα του υπάρχει περίπτωση να πάει να κάτσει άλλος …

Όσο για σας όμορφα μου πρωτάκια που περιμένετε να σας ανοίξουν οι παλαιότεροι δρόμο για να προχωρήσετε, να εξελιχθείτε και να γίνετε  γνωστοί να ξεκινήσετε την καριέρα σας, ‘κλείσανε οι πόρτες οι βαριές….



Άκουσα από έγκυρες πηγές πως προσπαθούν να εξαγοράσουν τα δικαιώματα από άλλο μεγάλο κανάλι για να φιλοξενήσουν στην prime time ζώνη του προγράμματος το «Όμορφος Κόσμος Το Πρωί», είδωμεν!



Check Also

Τα 4 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες ….

Τα ζώδια που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα και είναι γεννημένοι ηγέτες είναι τέσσερα. Eίναι παθιασμένα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *