Αρχική / ----------SLIDER / Χαλασμός για Βανδή – Πατούλη: «Δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται»….


Χαλασμός για Βανδή – Πατούλη: «Δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται»….

“Αυτά περί φιλανθρωπίας είναι μπούρδες, κανείς δεν πάει για την φιλανθρωπία”, είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή την κριτική που έκανε η Δέσποινα Βανδή στην Μαρίνα Πατούλη για την εμφάνισή της στο J2US, στο Πρωινό έγινε χαμός. Αρχικά, η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε στην εκπομπή τα εξής:«Όταν δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι ήρθα για φιλανθρωπικό σκοπό, τότε είναι αφιλόξενο το περιβάλλον για εμένα. Ενοχλήθηκα όταν ακούστηκε «να μην επικαλούμαι τον φιλανθρωπικό στόχο» και ότι αυτό ενοχλεί προσωπικά κάποιο πρόσωπο.

Ένιωσα πολύ άβολα σε όλη αυτή τη διαδικασία, θεώρησα ότι δεν έχω θέση. Θα μπορούσαν να μου μιλήσουν με ευγένεια και με παιδεία, όχι με αυτόν τον τρόπο. Το ύφος και ο τρόπος αντιμετώπισης με ενόχλησε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ευέλικτα χαρακτηριστικά στα θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς, μένουν με κάποια στεγανά στο κομμάτι του επαγγέλματος που είναι καταξιωμένοι, εμένα αυτό δεν με εκφράζει.

Θεωρώ ότι η φιλοξενία της κριτικής επιτροπής στο πρόσωπό μου -και δεν μιλάω για όλη την επιτροπή- και ο τρόπος αντιμετώπισης δεν αρμόζει σε κάποιον ενήλικα που έχει μία πορεία ζωής. Βγαίνει εκεί για να εκπληρώσει έναν στόχο. Απαιτούσα μεγαλύτερη ευγένεια δηλαδή, αυτό».Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε σε υψηλούς τόνους:

«Διαφωνώ πλήρως με την Μαρίνα, δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται. Συμφωνώ με την Βανδή, αυτά περί φιλανθρωπίας είναι μπούρδες, κανείς δεν πάει για την φιλανθρωπία. Αν θες να κάνεις φιλανθρωπία, παίρνεις 5.000, πας σε ένα ίδρυμα και τα καταθέτεις και δεν το μαθαίνει κανένας».

Στην διαφωνία που είχε η Φαίη Σκορδά μαζί του, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε:

«Αν θεωρούσε η Μαρίνα η φίλη μου ότι θα τσαλακωθεί η πορεία ζωής της, ας μην πήγαινε».
Πηγή: Zappit
 

Check Also

Σχολεία: Πότε κλείνουν για τα Χριστούγεννα……

Τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, για τις διακοπές των Χριστουγέννων και οι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *