Gps Garmin Προσφορές
Αρχική / ----SLIDER / Αυτή είναι η λίστα των μισητών δώρων των γιορτών……


Αυτή είναι η λίστα των μισητών δώρων των γιορτών……

Όλα όσα πρέπει να σταματήσεις να δωρίζεις τα Χριστούγεννα.
Τα κάνεις δώρο κάθε χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάς. Αυτό που δεν γνωρίζεις, είναι ότι είτε καταλήγουν ξεχασμένα σε ράφια, είτε στον κάδο απορριμάτων. Γιατί; Γιατί είναι απαράδεκτα. Και το ξέρεις και εσύ ο ίδιος. Αυτά είναι τα δώρα στα οποία επιβάλλεται να ρίξεις ban.

Το καλαθάκι με τα spa προϊόντα
Ένα κλασσικό πλέον δώρο, τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες. Με βούρτσες, κρέμες, σαπούνια και σαπουνάκια, λάδια jojοba και ότι άλλο χρειάζεται η επιδερμίδα για να γίνεις σούπερσταρ. Και τι γίνεται τελικά; Μένουν άχρηστα σε μια πεταμένη γωνία του μπάνιου, επειδή κανένας άντρας δεν κάθεται στο μπάνιο περισσότερο από 20 λεπτά. Επιπλέον, βαριέται να τα χρησιμοποιήσει. Κερασάκι στη τούρτα, αυτή η κρέμα από βούτυρο mango, που θα προτιμούσες να την απλώσεις πάνω σε ψωμί παρά πάνω σου.

Πασμίνες
Ο κόσμος που τις κάνει δώρο, τις αντιμετωπίζει ως γραβάτες. Αλλά δεν είναι γραβάτες. Συνήθως, ο μέσος άντρας, δεν έχει πάνω από δύο, ενώ δύσκολα θα βρεις και κόσμο να τις φοράει. Σίγουρα χρειαζόμαστε μια πλούσια συλλογή από γραβάτες, αλλά όχι από πασμίνες. Χώρια του ότι κάποιες από αυτές, είναι εξαιρετικά ακριβές χωρίς λόγο. Καλύτερα ένα μπουκάλι ουίσκι.Ένα μπουκάλι Merlot
Μαζί με το Chardonnay, είναι τα «αναψυκτικά» των Χριστουγέννων. Όλοι δίνουν ή το ένα ή το άλλο. Και τι συμβαίνει συνήθως; Κάποιος άλλος τους τα έχει δώσει ως δώρο και έτσι το κρασί έχει αλλάξει 50 χέρια πριν βρεθεί στον τελικό παραλήπτη του. Να γιατί κανένας δεν δωρίζει ένα Cabernet.

DVD
Αλήθεια τώρα; Αν σκεφτείς ότι μπορείς να τα βρεις και με 5 ευρώ, είναι μακράν ένα από τα πιο φτηνιάρικα δώρα της λίστας.

Ότι περιέχει αρχικά ονόματος
Μανικετόκουμπα, πορτοφόλι, τσάντες, tie bars. Κάνεις δώρο σε κάποιον που είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρία όχι λόρδος στη Βασιλική Αυλή. Ένα απίστευτα υπερβολικό δώρο. Εκτός και αν το «φυσάς» και δεν πρόκειται να σου λείψουν.Κορνίζα
Τέλειο. Αν απευθύνεσαι στη γιαγιά σου, στη μάνα σου, ή σε όποιον ζει στη δεκαετία του ’60 που ήταν της μόδας.

Οποιοδήποτε μίνι επιτραπέζιο
Μίνι-ποδοσφαιράκι, μίνι-μπιλιάρδο, μίνι-ρουλέτα. Είναι σαν να ασχολείσαι με LEGO. Απλά δεν είναι καθόλου ευχάριστα και ειδικά όταν πρέπει να καμπουριάζεις για να παίξεις μια παρτίδα. Thanks, but no thanks.
Πηγή:askmen

Check Also

Και… τι ζώδιο είπαμε πως είσαι;

Καλοκαίρι και το φλερτάκι στις παραλίες καλά κρατεί μετά από έναν δύσκολο χειμώνα. Ας έχουμε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *