Αρχική / --ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ / Άρλεκιν – Face book σημειώσατε X


Άρλεκιν – Face book σημειώσατε X

Ο άντρας με τα γοητευτικά λακάκια στα μάγουλα, το θεληματικό πιγούνι…. και η μυστηριώδης γυναίκα που άφηνε πίσω της μια αρωματισμένη αύρα μυστηρίου και αφέλειας …. Κάποτε είχαν μπει στο σπίτι μας. Ναι, μην το αμφισβητείτε. Το ξέρω, ήμουν κι εγώ εκεί. Ανεξαρτήτου ηλικίας, παιδείας, μόρφωσης όλες και….όλοι, ναι καλά διαβάσατε όλες και …όλοι, στην παραλία, στον ηλεκτρικό, στο μετρό, στο τρόλεϊ, στο μπάνιο, παντού υπήρχαν τα μικρά ευανάγνωστα βιβλιαράκια που μας κρατούσαν συντροφιά. Εξαιρούνται οι νεαροί που έδειχναν προτίμηση σε πιο….κουλτουριάρικα αναγνώσματα όπως Αστερίξ και Οβελίξ, Μίκυ Μάους κτλ.
Σήμερα, που αποστασιοποιηθήκαμε από το διάβασμα, το ενδιαφέρων μας είναι να αναγνώσουμε το Face book ακριβώς με την ίδια συνέπεια….
Στην παραλία, στο καφέ, στον ηλεκτρικό, στο μετρό, στο τρόλεϊ ακόμα και στο μπάνιο! Όποιος σέβεται τον εαυτό του και την εποχή του, υποχρεούται να έχει το λιγότερο ένα Tablet, έστω ένα laptop ή ένα κινητό βρε αδερφέ που να εξυπηρετεί τον χρήστη σε όποιο σημείο βρίσκεται.
Ακόμα και το καλημέρα, καλησπέρα και τα λοιπά, μόνον στο Face book θα τα βρείτε….
Έτσι, γίναμε όλοι τυπικοί θυμόμαστε γενέθλια, γιορτές, επετείους αφού το κομπιούτερ μας τα θυμίζει! Μπορεί να ξεχνάμε τι φαγητό φάγαμε εχτές μα, γενέθλια ή γιορτή ποτέ!
Τελικά, η κάθε εποχή έχει τον ρομαντισμό της………
Καλό μεσημέρι να έχουμε!

Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *