Αρχική / ----------SLIDER / Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Καλώς εχόντων, θα με ξαναδείτε στην τηλεόραση το φθινόπωρο»


Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Καλώς εχόντων, θα με ξαναδείτε στην τηλεόραση το φθινόπωρο»

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μετρά έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας, ένα χρόνο που έκανε πολλά άλλα σημαντικά πράγματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ποια είναι τα σχέδια της για την επόμενη χρονιά. Θα την ξαναδούμε στην τηλεόραση;«Δεν μετανιώνω για τίποτα, πάντα κοιτάω μπροστά. Τη στιγμή που κάνω κάτι πάει να πει ότι θέλω και το κάνω.
Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 25 χρόνια. Ο ένας στηρίζει τον άλλον σε αυτή τη δουλειά. Ο Μανώλης με έχει παρακινήσει πολλές φορές να κάνω πράγματα που μπορεί και να τα φοβόμουν, αλλά μου λέει προχώρα και εγώ είμαι εδώ, είναι βράχος. Υπάρχει έρωτας και υπάρχουν πράγματα που θέλουμε να κάνουμε μαζί ακόμα.

Μου έχει λείψει αυτό το ζωντανό καθημερινό, η καλημέρα που έλεγα με τον κόσμο. Αν ήταν ματαιοδοξία θα είχα κάνει και πολλά άλλα πράγματα που μου έχουν προτείνει στην τηλεόραση. Συζητάμε διάφορα πράγματα, ό,τι γίνει για καλό θα γίνει πάντως. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν συνεννοηθούμε, φαντάζομαι ότι θα με δείτε στην τηλεόραση το φθινόπωρο. Δεν μπορώ να είμαι κάθε μέρα. Θα είναι μία δύο φορές την εβδομάδα, θα δούμε.

Από τα πρόσωπα με τα οποία έχω συνεργαστεί, επαφή έχω κρατήσει με την Ελένη Μενεγάκη, με την Άση Μπήλιου…».

δείτε το βίντεο:

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js