Αρχική / ----------SLIDER / Από ηλεκτροπληξία πέθανε το μωρό στην Εύβοια—Το σοκ των γονιών του


Από ηλεκτροπληξία πέθανε το μωρό στην Εύβοια—Το σοκ των γονιών του

Νέα στοιχεία για το πώς συνέβη η τραγωδία με το βρέφος ενός έτους, που πέθανε από ηλεκτροπληξία στην Εύβοια. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 11 το πρωί στο ορεινό χωριό Αργυρό Δυστίων, όταν το μωράκι έβαλε τα δάχτυλά του σε εντομοαπωθητικό που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην πρίζα.


Οι γονείς του παιδιού, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, συγκλονίζουν με την περιγραφή των όσων συνέβησαν. Δίχως ακόμη να μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί ο νεαρός πατέρας μιλά στο Live News για το στερνοπούλι του που χάθηκε ξαφνικά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. “Ήταν στο στάδιο που σηκωνόταν. Από μπουσούλημα πήγαινε στο σήκωμα. Έβαλε τα δάχτυλά της σε ένα αντικουνουπικό χώρου, πετάχτηκε πίσω το παιδί, την τράβηξε η γυναίκα μου, με πήρε τηλέφωνο. Το φέραμε στο κέντρο υγείας, ανέπνεε, τελικά βγαίνει έξω ο γιατρός και μου λέει: ‘τέρμα. Ήταν ακαριαίο φίλε μου’”, λέει ο πατέρας.

Σε λυγμούς ξέσπασε η μητέρα του μωρού. “Ηλεκτροπληξία έπαθε, την τράβηξα αλλά δεν πρόλαβα, εκεί ήμουν … Έχουμε πάρα πολλά κουνούπια όλη ημέρα. Βρήκε ένα ανοικτό και έβαλε τρία δάκτυλα μέσα. Κατευθείαν πήρα τηλέφωνο τον παιδίατρο, μου είπε να ρίξω νερό, κάτι που έκανα … Με καθοδήγησε η παιδίατρος να του κάνω μαλάξεις, να του βάλω αέρα στο στόμα. Ό,τι μου είπαν έκανα, ό,τι μου είπε η γιατρός το έκανα.


Μου είπαν ότι επειδή δεν φόραγε παπούτσια έπαθε γείωση. Αν φόραγε παπούτσια δεν θα το χτυπούσε το ρεύμα. Τώρα περπάτησε, τώρα, δεν μπορούσε με παπούτσια. Τον πόνο τον δικό μου να μην τον έχει άλλη μάνα”, λέει η μητέρα που βρισκόταν μπροστά όταν το παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία.

Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *