Αρχική / ----------SLIDER / Ανδρέας Μικρούτσικος και Light σε αδιανόητη κόντρα: «Τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου»…


Ανδρέας Μικρούτσικος και Light σε αδιανόητη κόντρα: «Τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου»…

Μικρούτσικος και Light σε αδιανόητη κόντρα: «Τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου» 
– «Άσχετο, θρασύτατο τυπάκι, ανύπαρκτος»Ανδρέας Μικρούτσικος και Light σε αδιανόητη κόντρα: «Τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου» 
«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντί να συνταξιοδοτηθεί με λίγη αξιοπρέπεια είναι τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου», είπε ο Light.

Ο Light και ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζουν ακάθεκτοι την κόντρα τους, η οποία φαίνεται πως δεν έχει σταματημό. Γι’ ακόμα μία φορά ο trapper μίλησε στην Super Κατερίνα, αναφέρθηκε με απαξιωτικά λόγια στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος απάντησε με τη σειρά του.
«Έχω μεγάλη κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Τι είπα για την ηλικία, τα ΚΑΠΗ και τις μαγκούρες; Ποιο πράγμα είναι ηλικιακός ρατσισμός; Γιατί είναι ηλικιακός ρατσισμός; 75 χρονών δεν είναι ο άνθρωπος; Ο ηλικιακός ρατσισμός είναι κυρίως αντίστροφος. Είναι αυτοί που είναι 150 χρονών, οι οποίο θεωρούν ότι επειδή είναι 150 χρονών αυτομάτως τους οφείλουμε κάποιο σεβασμό. Επειδή είσαι 150 χρονών και είσαι μούμια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε σεβόμαστε. Τι έχεις κάνει που αξίζει τον σεβασμό μας;», είπε αρχικά ο Light.
Ο Light είπε στη συνέχεια: «Δεν νομίζω ότι ο κύριος Αντρέας Μικρούτσικος, ο οποίος έχει ζήσει την εποχή των παχιών αγελάδων, έχει βγάλει πάρα πολλά εκατομμύρια, έχει φάει ακόμα περισσότερα εκατομμύρια, μπορεί να μας κάνει το θύμα. Αυτοί μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μην θυματοποιούν τον εαυτό τους, είναι λίγο αστείο για εμάς όταν το βλέπουμε. Μου φάνηκε τραγελαφικό ένας άνθρωπος 75 χρονών να μην μπορεί να διατηρήσει ένα πολύ βασικό επίπεδο, να γίνεται έξω φρενών και να με αποκαλεί με 30 ονόματα που κανένα από αυτά δεν ήταν το δικό μου».

Ο Light ανέφερε επίσης: «Τον γκούγκλαρα τον άνθρωπο και είδα ότι 50 χρόνια κάνει trash και στα 75 του αντί να συνταξιοδοτηθεί με λίγη αξιοπρέπεια είναι τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου, κι εγώ τα ίδια νεύρα θα είχα, τον καταλαβαίνω. Να είναι καλά, του εύχομαι τα καλύτερα. Μου φάνηκε τραγικό ένας κύριος που είναι στην ηλικία του παππού μου δεν μπορούσε να διατηρήσει ένα πολύ βασικό επίπεδο».
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε από την πλευρά του: «Με αυτό το άσχετο, ανίδεο, θρασύτατο τυπάκι δεν υπάρχει επίπεδο που να μας ορίζει και τους δύο. Είτε μιλάει, είτε δεν μιλάει, μένει λευκό το γιασεμί. Λέει τις αηδίες του που δεν με απασχολούν. Δεν με απασχολεί, ακόμα και την ηλικία μου τη μεγαλώνει επίτηδες, την έφτασε στα όρια των… 500 ετών. Και γκουκλάρει και δεν ξέρει τι διαβάζει, είναι άσχετος.
Είναι ακίνδυνος του κερατά, γιατί είναι ανυπόστατα και τερατολογήματα αυτά που λέει. Είδα την ασχετίλα να βάζει το ποδαράκι του και στα πολιτικά. Δεν μας φτάνει που βιάζει την ελληνική μουσική, θέλει να βιάσει και την πολιτική πραγματικότητα. Ένας τύπος που του βρήκαν μερικά όπλα και κάτι ναρκωτικά του βρήκαν. Εγώ το ξέρω και να με μηνύσει. Είναι ένα ανύπαρκτο μηδενικό. Εγώ είμαι υπαρκτός με τα μεγαλύτερα ρεκόρ στην τηλεόραση».
Πηγή: zapping

Check Also

Η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της….

Μέσα από βίντεο το Tik Tok η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της, τον …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js