Αρχική / ----------SLIDER / Amal Sarey. Η πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο…


Amal Sarey. Η πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο…

Η AMAL SAREY είναι μια νεοσυσταθείσα δύναμη  με ένα πολυτελές και μοντέρνο σχεδιασμό που επηρεάζεται από τις αρχιτεκτονικές έννοιες και διαμορφώνεται με υλικά υψηλής ποιότητας «ναι, όπως ακριβώς το επισημαίνω, υψηλής ποιότητας) που σημαίνουν την ιδιαιτερότητα και την αυθεντικότητα. Συνεπής με τις δημιουργίες της,η Amal, αντικατοπτρίζει την αίσθηση της πολυτέλειας και την ατομικότητα που είναι η υπογραφή της, προσαρμόζοντας την κομψότητα με εξαιρετικά σχέδια όπου οι γυναίκες θα ξεχωρίζουν σε κάθε περίσταση, ένα εξαιρετικό στυλ που ενσωματώνει στην κάθε μία δημιουργία ένα εξαιρετικό ύφος που ενσωματώνει την αφοσίωσή της στο έργο της και την αγάπη της για τη μόδα.Η Amal Sarieddine είναι “Ανταγωνιστική & απροσδόκητη …”
“Εξωραϊσμένη και παθιασμένη, τολμάει να γεμίζει μαζί τις ιδέες και τα όνειρα ως μοναδικά συνυφασμένη με την πολύπλευρη προσωπικότητά. Η Amal Sarieddine δεν σχεδιάζει απλά ένα φόρεμα, δημιουργεί ένα νέο δέρμα για να παραδώσει στις γυναίκες σαν ενδύματα μιας νέας προσωπικότητας με πραγματικά αιλουροειδείς και ακόμα θεϊκές διαστάσεις.
Το έργο της Amal Sarieddine είναι απροσδόκητο, όπως αρμόζει στη μουσειολογική φιλοσοφία μιας μεταμοντέρνας κοινωνίας που αναζητά συνεχώς νέους ορισμούς και παραδείγματα, σε μια θάλασσα σχετικιστικών αντιλήψεων, πετυχαίνει το στυλ της σύντηξης για να συμβιβάσει το μακρινό περιζήτητο απόλυτο μέσα στην πιο έντονη φύση της εποχής μας “.

This slideshow requires JavaScript.

Αποφοίτησε ως διπλός διευθυντής της εσωτερικής αρχιτεκτονικής και της μόδας το 2000, σύντομα ξεκίνησε τη δική της συλλογή μέχρι το 2004. με κίνητρο ισχυρό επιχειρηματικό πνεύμα, κατέλαβε σταθερά τις καρδιές των ανεπιφύλακτων οπαδών στη Βηρυτό, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη αγγίζοντας το jet καθώς και οι Υψηλές κοινωνίες του κόσμου που εκτείνονται από τη Βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, το Κουβέιτ, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έναν μεγάλο αριθμό πελατών από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Σήμερα η Amal, ως αρχιτέκτονας μόδας, εμπλέκεται σε μια νέα πρόκληση να ξεκινήσει μια έτοιμη μάρκα AMAL SAREY.

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js