Αρχική / ----Ροή θεμάτων / 7 πράγματα που πρέπει να πετάξεις από το σπίτι σου asap
genous-thilikou


7 πράγματα που πρέπει να πετάξεις από το σπίτι σου asap

Το πρώτο πράγμα που «φωνάζει» ενηλικίωση, είναι το να μάθεις να μένεις μόνος. Και ναι, είναι τέλειο όταν δεν έχεις τους γονείς σου να σου λένε τι να κάνεις μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, αλλά το να μένεις μόνος έχει και το… τίμημά του.

Πρέπει να μάθεις να συντηρείς αυτό το σπίτι! Από το να πληρώνεις τους λογαριασμούς στην ώρα τους (και να μην «φας» αυτά τα λεφτά σε πίτσες, μπύρες και σουβλάκια), να βάζεις πλυντήριο και να διατηρείς το σπίτι –σχετικά- καθαρό.

Το πρώτο βήμα λοιπόν, της… «ενηλικίωσης» είναι να μάθεις να επιβιώνεις σε αυτό το σπίτι και να ζεις σε ένα υγιές περιβάλλον!

Όταν γεμίζεις αυτό το… περιβάλλον με αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείς ποτέ και απλά πιάνουν χώρο στο σπίτι σου, αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά μέχρι και την διάθεσή σου.

Από εκεί λοιπόν, που το σπίτι σου, είναι ένα μέρος για να «ξεφεύγεις» και να ξεκουράζεσαι, συμβαίνει τελικά το ακριβώς αντίθετο.

Το να είσαι πιο οργανωτικός όσον αφορά το σπίτι σου, θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα στον χώρο σου. Άσε που μετά απ’ αυτό το… ξεκαθάρισμα θα έχεις ελεύθερο χώρο για νέα πράγματα στο σπίτι σου. Μπορεί αυτή η έξτρα πολυθρόνα που ήθελες τόσο καιρό για να κάθονται παραπάνω άτομα στο σπίτι σου, να έχει τελικά μια θέση στο σπίτι σου!

Τι χρειάζεται να πετάξεις asap;

#1. Παλιές κλειδαριές και κλειδιά. Όπως μας αναφέρει ο κλειδαράς Γλυφάδα θα πρέπει να αλλάξουμε όλα τα παλιού τύπου κλειδώματα σε νέα για να έχουμε στο υποσυνείδητό ήσυχο όσο αφορά την ασφάλεια του σπιτιού μας. Από την άλλη ο κλειδαράς Αργυρούπολή προσθέτει και τη συντήρηση των κλειδαριών σας.

#2. Παλιές ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά, φορτιστές, καλώδια κτλ όπως αναφέρει το κατάστημα ηλεκτρικών easyprice.gr αποφόρτιση του σπιτιού σας από περιττή ακτινοβολία) που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ ξανά

#3. Ρούχα που έχεις να φορέσεις πάνω από 1 χρόνο  (αν δεν τα έχεις φορέσει ως τώρα, δεν θα τα φορέσεις ποτέ)

#4. Φαγητά που έχουν λήξει και που χρησιμεύουν μόνο στο να προσκαλείς έντομα στο σπίτι σου

#5. Αναμνηστικά / διακοσμητικά που δεν σου αρέσουν και απλά πιάνουν σκόνη στο τραπέζι σου ή σε όποιο άλλο χώρο υπάρχουν

#6. Σημειώσεις από μαθήματα που έχεις περάσει και δεν πρόκειται να ξαναδιαβάσεις ποτέ (δώρισέ τες σε φοιτητές που δεν τα έχουν περάσει ή από νεότερα έτη)

#7. Αφρούς, αρώματα, οδοντόβουρτσες και γενικά είδη υγιεινής και περιποίησης που είναι πολύ παλιά και έχουν λήξει

#8. Παλιά περιοδικά που δεν πρόκειται να ξαναδιαβάσεις (υπάρχει το Internet, you know)

Check Also

Η μάνα διαισθάνεται αν είσαι καλά όσα χιλιόμετρα κι αν είναι μακρυά…..

Υπάρχει ένας άνθρωπος πάνω στον πλανήτη που όσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά του και αν βρίσκεσαι, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *