Αρχική / ----------SLIDER / 6+1 διάσημα ζευγάρια που δεν παντρεύτηκαν ποτέ….


6+1 διάσημα ζευγάρια που δεν παντρεύτηκαν ποτέ….

Υπάρχουν ορισμένα διάσημα ζευγάρια που θεωρούν πως ο γάμος δεν θα προσφέρει κάτι στην σχέση τους, έτσι πορεύονται χωρίς αυτόν!

Άλλοι έκαναν παιδιά, άλλοι όχι, όμως ένα είναι το στοιχείο που ενώνει τα παρακάτω ζευγάρια. Δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και όχι, αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγαπιόντουσαν αρκετά ή δεν ήθελαν να δεσμευτούν αλλά πως θεώρησαν πως είναι τόσο ευτυχισμένοι όπως είναι τώρα που δεν χρειάζονται δυο βέρες για να τους ενώνουν.Ποιοι είναι αυτοί οι διάσημοι;

Eva Mendes- Ryan Gosling

Μαζί από το 2011 και πρόσφατα για δεύτερη φορά γονείς, ο Gosling και η Mendes δεν σκοπεύουν να παντρευτούν.

Shakira- Gerard Piqué

Σοκ; Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2010 και έχουν 2 πανέμορφα αγόρια μαζί, όμως, ο γάμος δεν είναι πουθενά στα σχέδια τους. Οι ίδιοι λένε πως είναι ήδη πολύ χαρούμενοι με το πως είναι η ζωή τους.

Tim Burton-Helena Bonham Carter

Μπορεί το συγκεκριμένο ζευγάρι να χώρισε το 2014, όμως , μέχρι τότε ήταν μαζί για 13 χρόνια και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά χωρίς γάμο.

Kurt Russell- Goldie Hawn

Ένα ζευγάρι που μετράει πολλές δεκαετίες αλλά κανέναν γάμο. Η Hawn και ο Russel έχουν έναν γιο, τον Wyatt, μαζί και δεν σκοπεύουν να παντρευτούν ποτέ. Η ίδια η Goldie Hawn έχει πει πως θεωρεί πως το μυστικό για μια μακροχρόνια σχέση είναι η αποχή από τον γάμο.Anna Kournikova- Enrique Iglesias

 

Κοντεύουν να κλείσουν δεύτερη δεκαετία αλλά αυτό δεν τους πτοεί. Ούτε τους οδηγεί στον γάμο όμως. Ο ίδιος ο Iglesias έχει δηλώσει πως δεν θεωρεί ότι ένας γάμος θα τους φέρει πιο κοντά από ότι είναι ήδη.

Susan Sarandon – Tim Robbins

Το συγκεκριμένο ζευγάρι ήταν μαζί για 21 χρόνια, χωρίς γάμο, μέχρι που χώρισαν το 2009. Έχουν 2 γιους.

Oprah Winfrey- Stedman Graham

Η Oprah, όχι μόνο είναι με τον ίδιο άνδρα τα τελευταία χρόνια, δεν τον έχει παντρευτεί κιόλας. Γιατί; Γιατί απλά δεν θέλει να παντρευτεί.
Πηγή:games
 

Check Also

Σχολεία: Πότε κλείνουν για τα Χριστούγεννα……

Τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, για τις διακοπές των Χριστουγέννων και οι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *