Αρχική / ----SLIDER / 5 γυναίκες επέλεξαν να ποζάρουν με μαγιό στη Μύκονο δείχνοντας περήφανες την κυτταρίτιδα τους….


5 γυναίκες επέλεξαν να ποζάρουν με μαγιό στη Μύκονο δείχνοντας περήφανες την κυτταρίτιδα τους….

Χιλιάδες φωτογραφίες από υπέροχες γυναίκες περνούν καθημερινά από το feed μας στο Instagram με εντυπωσιακά καλλίγραμμα σώματα.

Γυναίκες που γυμνάζονται, που ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο διατροφής και που αγαπούν να φροντίζουν το σώμα τους. Γυναίκες που ποζάρουν στον φακό φορώντας τα μαγιό τους και το μόνο που σκέφτεσαι είναι «μα πώς μπορεί και έχει τέτοιο σώμα;».

Υπάρχουν όμως και γυναίκες που σε προτρέπουν να αγαπήσεις το σώμα σου όπως ακριβώς είναι και που δεν φοβούνται να δείξουν τις ραγάδες, την κυτταρίτιδα και τα παχάκια τους στο Instagram.


Δεν μπαίνουν στη διαδικασία να περάσουν από photoshop τις φωτογραφίες τους και το μόνο που κάνουν είναι ένα. Χαμογελούν στον φακό και σου λένε με νόημα «Δεν χρειάζεται να είσαι αδύνατη και τέλεια για να είσαι χαρούμενη».

5 γυναίκες λοιπόν, plus size μοντέλα και Influencers αποφάσισαν να κάνουν διακοπές στη Μύκονο μιας και η κοσμοπολίτικη φήμη του νησιού αυτού έχει γιγαντωθεί σε όλο τον κόσμο.

Πόζαραν με πλάτη στον φακό καθισμένες σε μια πισίνα και σήκωσαν τα χέρια ψηλά με δύναμη για να πουν «Πέρασε καλά αυτό το καλοκαίρι. Πήγαινε με τους φίλους σου στην παραλία και μην ντρέπεσαι για το σώμα σου. Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις εσύ και μην δίνεις σημασία στην κριτική των άλλων. Ζήσε και απόλαυσε την στιγμή!».

Check Also

Πότε καταργείται στο SMS στο 13033 – Ποιες ελευθερίες μας δίνονται πίσω σταδιακά

Xαλαρώνουν περισσότερο τα μέτρα που ίσχυαν το τελευταίο εξάμηνο. Τι SMS πρέπει να στείλουν αύριο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *