Αρχική / ----------SLIDER / 5 εύκολες ασκήσεις για όλους


5 εύκολες ασκήσεις για όλους

«Γιατί δεν γυμνάζεστε»; Αν σπεύσατε να απαντήσετε «γιατί δεν προλαβαίνω», σας προτείνουμε 5 απλές, βασικές ασκήσεις δύναμης. Δεν θα σας πάρουν περισσότερα από 5-10 λεπτά καθημερινά και θα σας εξασφαλίσουν μια καλή φυσική κατάσταση.

Squats-καθίσματα [για: γλουτούς, τετρακέφαλους, οπίσθιους μηριαίους, γάμπες]: Κρατώντας ίσια την πλάτη, κάντε την κίνηση που θα κάνατε αν υπήρχε πίσω σας μια καρέκλα.

Lunges-προβολές: Προβάλλετε το ένα πόδι μπροστά. Κάντε βύθισμα μέχρι το άλλο γόνατο να αγγίξει σχεδόν στο έδαφος. Επαναλάβετε στο άλλο πόδι

Push-ups [για: στήθος, ώμους, τρικέφαλους, πλάτη, κοιλιακούς]: Στηριχθείτε στα χέρια και στα δάχτυλα των ποδιών (οι αρχάριοι στηριχθείτε στα γόνατα). Διατηρήστε το σώμα σε ευθεία γραμμή και βυθιστείτε ώσπου τα χέρια να σχηματίσουν γωνία 90ο.
Τhe Plank [για: κοιλιακούς, ραχιαίους, χέρια, πόδια]: Εμπνευσμένη από yoga και pilates, είναι σαν push-up με στήριξη είναι στους αγκώνες. Μείνετε σ’ αυτή τη στάση για 30’’.

Όρθια κωπηλατική [για πλάτη]: Λυγίστε τα γόνατα, ρίξτε τον κορμό μπροστά, με σταθερή την πλάτη και τραβήξτε τους αγκώνες πίσω, κάθετα προς τον κορμό.

Χρήσιμα tips
•να προηγηθεί ζέσταμα
•15 επαναλήψεις από κάθε άσκηση
•1 κύκλος ασκήσεων για τους αρχάριους, 3 για τους προχωρημένους

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js