Αρχική / ----------SLIDER / Μα, όλες απαντάμε αν αγγίξεις μία…


Μα, όλες απαντάμε αν αγγίξεις μία…

Σκέψου λοιπόν πόσο «ξενέρωτες» είναι οι ειδήσεις τις showbiz και των celebrities μη χ@@@ .που όταν ανεβάζουν, οι ειδήμονες του είδους, φωτό τη αείμνηστη Βουγιουκλάκη με μαγιό και την αείμνηστη Καρέζη σε φωτό με το γιο της και τον αείμνηστο Καζάκο γίνονται “viral”….Σε ρηχά νερά πλέουμε πια και μου έρχεται να συμπορευτώ με τις απόψεις του Γιάννη Μπέζου, κάτι που απέφευγα για αρκετό καιρό, λάθος μου, και τώρα μετανιώνω.
Δεν έχουν τίποτα αξιόλογο, τίποτα εντυπωσιακό να μας εκπλήξουν. Εδώ, τσακώνονται ζευγάρια και μαθαίνουμε τόσα «άπλυτα» που φρίττουμε και σε δυο μέρες τους βλέπουμε αγκαλιά στην Ψαρρού (ναι είμαι του παλαιού, με δύο ρ) να φιλιούνται.
Τα λένε στις εκπομπές τους, τα λένε στο Τικ Τοκ με… καυτές λεπτομέρειες, τους τα λένε στα πρωινάδικα εν ήδη ειδήσεων, τελικά εγώ έχω μάθει πριν από τον ενδιαφερόμενο και τον γυναικολόγο πόσο μηνών έγκυος είναι η Κ….. μετά την εξωσωματική … αν είναι δυνατόν.
Έχω μάθει στις ειδήσεις των 20:00 το …. μέγεθος των απόκρυφων του τάδε μπασκετμπολίστα… τι λοιπόν να μου κινήσει ποια το ενδιαφέρον;

Παιδιά μην πασχίζετε να εντυπωσιάσετε πια, καμένο χαρτί η showbiz και οι celebrities σήμερα…. Μόνο νέες καταγγελίες για  ενδοοικογενειακή  βία επωνύμων κάτι λέει «ακόμα» μα, όλες απαντάμε αν αγγίξεις μία…
Καλό Καλοκαίρι στην Ψαρρού ή ολούθε….


Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js