Αρχική / ----------SLIDER / Όπα κορίτσια, το… παρατραβήξατε και θα το σκίσετε!


Όπα κορίτσια, το… παρατραβήξατε και θα το σκίσετε!

Τόλμησε και διαμαρτυρήθηκε η Μαρία Ιωαννίδου για την ηλικία που αναφέρει  το ηλεκτρονικό βιογραφικό της και τσουπ  όοοοοοολες οι…. άρες  δηλώνουν ευθαρσώς 26άρες με τη…. Βούλα!
Όπα κορίτσια.
Η Ιωαννίδου μπορεί και να κάνει πλακίτσες τύπου OMG, ίσως και να το εννοεί μα αυτό δεν σημαίνει πως χάσαμε διά παντός όλοι το μνημονικό μας.
Όλες πια «παιδούλες» βγήκατε στην καλλιτεχνία;Τύπου  Shirley Temple σας πήρε η μανούλα από το τρυφερό χεράκι και σας πήγε σε οντισιόν με πιπίλα και μπουκλίτσες;
Δύο κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν είχαν ποτέ ηλικία: Η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη και η ταμπεραμεντόζα Ζωζώ Σαπουντζάκη. Μόνον.
Είναι, όπως και να το κάνουμε, να το έχει το DNA σου το άστρο σου, γιατί καλές και οι επεμβάσεις μα για σκέψου πως ανθρώπινά θέλεις να κλάψεις, θέλεις να γελάσεις και σου βγαίνει μια «καρικατούρα» που είδα να προσπαθεί να μην κλάψει τραγουδίστρια και να μην το καταφέρνει και…. γέλασε κάθε πικραμένος.

Αφήστε το χρόνο να περάσει σαν απαλό χάδι και μην τον φοβάστε. Οι ρυτίδες δεν θα σας ασχημίσουν, οι εκφράσεις σας θα παραμείνουν, δεν θα χάσετε τη λάμψη των ματιών σας, απλά θα φέρνετε κάτι σε… τοτέμ. Κανείς παραγωγός δεν θα σας προτείνει το ρόλο της κόρης μα το ρόλο της μητέρας ή και της θείας ενίοτε,  είτε έχετε ρυτίδα είτε όχι απλά, σας θυμόμαστε όλοι πως πριν τριακονταετίας παίζατε  την ενζενύ,  το φιλόδοξο κοριτσάκι και ναι … ήμουν κι εγώ εκεί, ένα ακόμα κοριτσάκι!


Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js