Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Κρατερός Κατσούλης: Όλα όσα αποκάλυψε για την Κατερίνα Καραβάτου και τα παιδιά τους


Κρατερός Κατσούλης: Όλα όσα αποκάλυψε για την Κατερίνα Καραβάτου και τα παιδιά τους

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης που μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση ζωής με την Κατερίνα Καραβάτου και την αδυναμία που έχει στα δύο παιδιά του.

Πέρασες τη φάση «χαζομπαμπάς»;«Νομίζω πως δεν έχω φύγει ποτέ από αυτή τη φάση. Ήμουν έτσι πριν ακόμη γίνω πατέρας. Δεν υπάρχει τίποτε πιο ωραίο από αυτό. Ο χρόνος περνάει γρήγορα, τρομάζω όταν σκέφτομαι πως πέρασαν πέντε χρόνια από την έλευση του πρώτου μας παιδιού (σ.σ. της Αέλιας). Σε έξι χρόνια θα είναι 11 ετών, θα έχουμε άλλη σχέση. Σκέφτεσαι πως αυτός ο άνθρωπος θα δημιουργήσει το δικό του χώρο και τους δικούς του χρόνους κι εσύ δεν θα κυριαρχείς σε αυτά. Και αυτό είναι το φυσικό και το υγιές. Και ταυτόχρονα τρομακτικό. Όλα συμβαίνουν τόσο γρήγορα… Ο γιος μου είναι τώρα 9 μηνών και αν με ρωτήσεις, δεν έχω προλάβει να καταλάβω πότε πέρασε όλος αυτός ο καιρός».

Πόσο σε έχει αλλάξει η Κατερίνα;

«Όσο αλλάζει κάθε άνθρωπο μια σχέση ζωής. Δεν είναι απλώς μια συμβίωση, δεν έχει να κάνει με τη συντροφικότητα. Είμαστε οικογένεια. Είναι πολλά αυτά που μοιράζεσαι και κάνεις μαζί με τον άλλον. Οπότε γίνεται ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, με τρόπο τέτοιο που ποτέ πριν δεν έχεις βιώσει. Όταν κάνεις οικογένεια, βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Για παράδειγμα, αυτό που ονομάζουμε «υποχώρηση», είναι μάλλον θέμα προτεραιοτήτων. Δεν μπορείς να κάνεις οικογένεια και να κρατήσεις τον τρόπο ζωής που είχες πριν γίνεις γονιός. Οικογένεια σημαίνει «μοιράζομαι, δίνω το χρόνο μου, βάζω πράγματα στην άκρη για να ασχοληθώ με τα παιδιά μου». Αυτό δεν είναι υποχώρηση. Αν το βλέπεις έτσι, κάποια στιγμή θα εξαντληθεί η υπομονή σου».

Check Also

Τα 4 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες ….

Τα ζώδια που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα και είναι γεννημένοι ηγέτες είναι τέσσερα. Eίναι παθιασμένα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *