Αρχική / -------Ροή θεμάτων / Χειμωνιάτικο ποτ πουρί στο σπίτι…


Χειμωνιάτικο ποτ πουρί στο σπίτι…

Καθώς ήδη διανύουμε τη μέση του φθινοπώρου και έχουμε κάνει την καθαριότητα μας βάζοντας τα χαλιά και αλλάζοντας τις κουρτίνες ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τι είδους διακόσμηση θα έχουμε για τον χειμώνα. Αυτή η αλλαγή θα βοηθήσει στην βελτίωση της διάθεσης μας τα κρύα πρωινά ή τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα και θα μας βάλει σιγά σιγά στο πνεύμα των γιορτών. Οι αλλαγές μπορεί να είναι μικρές και σταδιακές με υλικά που έχουμε ήδη στη διάθεσή μας άλλα δεν έχουμε σκεφτεί πως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ώστε να πετύχουμε μια όμορφη και οικονομική χειμωνιάτικη διακόσμηση.
Κατ’ αρχάς, φτιάξτε το δικό σας χειμωνιάτικο ποτ πουρί. Είναι πολύ εύκολο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικά που έχετε στο σπίτι σας. Μπορείτε να αποξηράνετε φέτες πορτοκαλιού, να προσθέσετε ξυλάκια κανέλας και δυο τρία κομμάτια αστεροειδή γλυκάνισο. Το αποτέλεσμα θα είναι όμορφο και ευωδιαστό.
KOLAZ
Μαζέψτε τις αγαπημένες και πιο τρελές φωτογραφίες που τραβήξατε στην παραλία και κολλήστε τες στον αγαπημένο σας τοίχο. Μπορείτε μάλιστα να τις τοποθετήσετε με τέτοιο τρόπο που να μοιάζουν με καρδιά ή κάποιο άλλο σχήμα. Τα στιγμιότυπα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε χαρούμενες στιγμές χαρίζουν θετική ενέργεια στο σπίτι.

Check Also

Όλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας»

Στην γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων αναφέρεται με ανακοίνωση της η αντιπρόεδρος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *