Αρχική / ΔΗΜΟΦΙΛΗ / Τα 7 μυστικά ομορφιάς στην εφηβεία


Τα 7 μυστικά ομορφιάς στην εφηβεία

48--7-MISTIKA

Οι πειραματισμοί με το μακιγιάζ και η χρήση περιττών καλλυντικών στην εφηβεία θέλουν προσοχή. Μέχρι να κατασταλάξεις και να δεις από μόνη σου τι σου πάει, θα πρέπει να ξέρεις τα εξής:

1.Μην αγοράσεις για τα επόμενα 15 χρόνια make-up: Η ομορφιά σου είναι το νεανικό σου δέρμα. Το make-up είναι για γυναίκες μεγαλύτερες από 30-35 ετών. Βέβαια, ένα concealer είναι χρήσιμο για να καλύψεις τα σπυράκια και μετά να χρησιμοποιήσεις μία ελαφριά πούδρα.

2.Το concealer δεν πρέπει να το τρίβεις:  Όταν το χρησιμοποιείς για τα σπυράκια,  τοποθέτησε μια μικρή ποσότητα στο δάχτυλο και εφάρμοσέ το ταμποναριστά στο δέρμα σου.

3.Μη μακιγιάρεις έντονα και τα μάτια και τα χείλη σου: Αν φοράς έντονη σκιά στα μάτια, χρησιμοποίησε ένα απαλό lip gloss στα χείλη. Αν πάλι προτιμάς ένα έντονο κραγιόν, μη βάλεις πολύ ρουζ και διάλεξε μια απαλή σκιά στα μάτια.

4.Τα φυσικά μαλλιά είναι πάντα το καλύτερο: Αν θέλεις να βάψεις τα μαλλιά, μην ξεφύγεις πολύ από το φυσικό σου χρώμα, γιατί δεν θα σε κολακεύει.

5.Χρησιμοποίησε βαζελίνη: Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για τα σκασμένα χείλη σου.

6.Όταν αγοράζεις καλλυντικά, να δοκιμάζεις αν ταιριάζουν στο δέρμα σου, μέχρι να καταλήξεις στην απόχρωση που σου ταιριάζει.

7.Μην ξεχνάς ποτέ την αντηλιακή κρέμα. Η καλύτερη προστασία του δέρματος που θα την καταλάβεις μετά από χρόνια, όταν θα συγκρίνεις τη δική σου επιδερμίδα με των φιλενάδων σου που βαριόντουσαν να βάλουν αντηλιακή κρέμα.

Check Also

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε μόλις μπαίνουμε στο σπίτι;

Σίγουρα αυτό που έρχεται στο μυαλό των περισσότερων είναι να βγάλουμε τα παπούτσια μας και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *