Αρχική / ΔΗΜΟΦΙΛΗ / Τριχόπτωση: 5 απλές, φυσικές λύσεις


Τριχόπτωση: 5 απλές, φυσικές λύσεις

44--TRIXOPTOSH

Η τριχόπτωση απασχολεί τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν φυσικές λύσεις για την αντιμετώπισή της.
Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επίσημο περιοδικό Κοσμητικής Δερματολογίας (Journal of Cosmetic Dermatology), υπάρχουν φυσικοί τρόποι να εμποδίσουμε την απώλεια μαλλιών.

Χυμός κρεμμυδιού
Σύμφωνα με μια μικρή μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Dermatology, οι 20 από τους 23 συμμετέχοντες που χρησιμοποίησαν το χυμό κρεμμυδιού δύο φορές την ημέρα διαπίστωσαν την εμφάνιση νέας τρίχας μέσα σε 6 εβδομάδες. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα φλαβονοειδή έχουν ισχυρές ιδιότητες κατά της φλεγμονής.

Καυτερές πιπεριές
Η καψαϊκίνη, το συστατικό που κάνει την πιπεριά καυτερή, ενισχύει την εμφάνιση νέας τρίχας από τους θύλακες σε διάστημα 5 μηνών, σύμφωνα με μελέτη που έγινε σε άτομα που λάμβαναν συμπλήρωμα της ουσίας.

Φασκόμηλο, δενδρολίβανο και αλόη
Το φασκόμηλο αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών, ενώ το δενδρολίβανο και η αλόη ενισχύουν την εμφάνιση νέας τρίχας. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα θαυματουργά συστατικά είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά σε πολλά προϊόντα ομορφιάς.

Check Also

Τεστ ΠΑΠ: Στάλθηκαν τα πρώτα SMS για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Τα πρώτα SMS που ενημερώνουν τις γυναίκες που δικαιούνται δωρεάν τεστ ΠΑΠ εστάλησαν την Δευτέρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *