Αρχική / ----------SLIDER / Ποιος είπε για τη Δήμητρα Ματσούκα: «Είναι τελειοµανής, θεατρίνα και φυσικά το απόλυτο θηλυκό»;


Ποιος είπε για τη Δήμητρα Ματσούκα: «Είναι τελειοµανής, θεατρίνα και φυσικά το απόλυτο θηλυκό»;

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη Δήμητρα Ματσούκα ένας άνθρωπος που έχει συνεργαστεί μαζί της και θεωρεί πως πλέον μετά από πολλά χρόνια είναι και καλός της φίλος.
Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Ρήγα.Πιστεύεις ότι η Δήµητρα Ματσούκα, που έγινε η «Ωραία σου κυρία», έχει µια εικόνα προς τα έξω που δεν ισχύει; Τη ζεις από πολύ κοντά. Την έχουν παρεξηγήσει, πιστεύεις;

«Δεν ξέρω ακριβώς σε ποια εικόνα αναφέρεσαι. Για µένα πάντως, από την πολύχρονη επαφή µου µαζί της, η Δήµητρα Ματσούκα ήταν και προφανέστατα είναι και ωραία και κυρία…» είπε ο Αλέξανδρος στην “Real News”.

Δούλεψε σκληρά, δεν χαϊδεύτηκε…

«Η Δήµητρα δούλεψε σκληρά πάνω σε ένα ταλέντο που προϋπήρχε. Έχω πει κι άλλες φορές δηµοσίως την άποψή µου ότι πρόκειται για µια εξαιρετική κοµεντιέν, ένα κορίτσι που πάνω στη σκηνή τα δίνει όλα κάθε βράδυ, έχει τη στόφα της πρωταγωνίστριας και εύχοµαι από καρδιάς η «Ωραία µας κυρία» να είναι η αρχή για µεγάλους αντίστοιχους ρόλους.

Πες µου πέντε επίθετα για εκείνη…

«Εργατική, λαµπερή, τελειοµανής, θεατρίνα και φυσικά το απόλυτο θηλυκό.»

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js