Αρχική / ----------SLIDER / Νέα εκπομπή μαγειρικής έρχεται στο Epsilon – Πρεμιέρα στις 7 Μαΐου


Νέα εκπομπή μαγειρικής έρχεται στο Epsilon – Πρεμιέρα στις 7 Μαΐου

To νέο project θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 14:45 το μεσημέρι, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 7 Μαϊου.
Ο λόγος για το «Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα», μία νέα καθημερινή εκπομπή μαγειρικής στο Epsilon TV που μας δίνει την απαραίτητη γνώση για να μαγειρεύουμε με αυτοπεποίθηση στην κουζίνα μας τα πιο πετυχημένα πιάτα όπως απαιτούν οι καιροί: Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.Ο Βαγγέλης Δρίσκας, γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό τα τελευταία 8 χρόνια από τις επιτυχημένες εκπομπές μαγειρικής, γαστρονομίας & ταξιδιού «Γεύσεις στη Φύση», «1000 μίλια γεύσεις» και «Masterclass», μας μαθαίνει στην νέα του εκπομπή, πώς να μαγειρεύουμε σαν σεφ με λιγότερα υλικά ή σε λίγο χρόνο με γνώμονα πάντα το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα.
Μας υποδέχεται στην κουζίνα του μαζί με την συμπαρουσιάστριά του, ηθοποιόΣοφία Μανωλάκου.
Μοιράζεται μαζί της τις μαγειρικές του εμπειρίες και της μαθαίνει τεχνικές και υλικά μέσα από υπέροχα γευστικά ταξίδια στην Ελλάδα και τον κόσμο.
Στόχος του να κάνει την Σοφία και τους τηλεθεατές να μαγειρεύουν με την σιγουριά ενός σεφ και με τα ανάλογα γευστικά αποτελέσματα μέσα από την απαραίτητη γνώση.
Η εκπομπή περιλαμβάνει βασικές συνταγές για αρχάριους, αλλά και συνταγές για προχωρημένους που είναι δοσμένες όμως με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι κατανοητές από όλους.

Check Also

Χρόνιος πόνος στο στομάχι στα παιδιά: Ποια είναι η πιο κοινή αιτία;

 Είναι δύσκολο να διαγνωστεί και να θεραπεύσει την πιο κοινή αιτία μακροχρόνιου κοιλιακού πόνου σε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *