Αρχική / ----Ροή θεμάτων / Διορατική Ενεργειακή Θεραπεύτρια Άρια Ανδριανάτου….


Διορατική Ενεργειακή Θεραπεύτρια Άρια Ανδριανάτου….

  • Είχα ακούσει αρκετά για μέντιουμ, ταρώ, καφεμαντίες και ότι έχει να κάνει με το άγνωστο για μένα μέλλον και σπατάλησα αρκετό χρόνο προκειμένου να βρω λύσεις σε άλυτα κατά τη γνώμη μου προβλήματα.
   Μια φίλη καρδιάς μου μίλησε για την Άνθια, μου την περιέγραψε «απόλυτη και ευθύβολη» κινώντας μου την περιέργεια.
   Έκλεισα ραντεβού και την επισκέφτηκα σε χρόνο dt όχι μόνο για να πάρω απαντήσεις σ’ αυτά που με ενδιαφέρουν μα, για να ενημερώσω και τις διαδικτυακές φίλες του «γένους θηλυκού».
   Μου άνοιξε μόνη της (πράγμα σπάνιο για επαγγελματία) και με κοίταξε χαμογελώντας με αυτά τα «πολύλογα μάτια» της κι ένιωσα σαν να ξέρει τι ακριβώς ήθελα όταν έκλεινα το ραντεβού.


  • – Καλησπέρα, διακρίνω πως ψάχνεις όχι μόνο απαντήσεις για θέματα που σε απασχολούν μα, θέλεις να με εμπιστευτείς πρώτα;
   – Κοίτα, δε θέλω να σε ταλαιπωρήσω η αλήθεια είναι πως έχω γίνει λίγο δύσπιστη στο θέμα αποκαλύψεις του μέλλοντος και…
   – Ας τα πούμε λίγο και μετά μου λες το συμπέρασμά σου.
   Πολύ εμπιστοσύνη διέκρινα στο λόγο της και άφησα για αργότερα τις αντιρρήσεις μου.
   Καθίσαμε σαν παλιές γνώριμες και τα είπαμε, δηλαδή η Άρια μιλούσε κι εγώ άκουγα. Έβαλε ανάμεσά μας προβλήματα που τα είχα ξεχασμένα, οι απορίες μου και όλα μου τα ερωτήματα βρήκαν στοχευμένες απαντήσεις και φυσικά η ευκολία να τα διακρίνει και η άριστη γνώση της με άφησαν άναυδη.
   – Με εντυπωσίασες…
   – Καλή μου, μια ενεργειακή θεραπεύτρια με ισχυρή ενόραση μπορεί να καθοδηγήσει τον συνεντευξιαζόμενο να αποφύγει παγίδες, να ακούσει σαφείς απαντήσεις για όλα του τα ερωτήματα και το κυριότερο να καταφέρει αυτό που θέλει, τημ επίλυση προσωπικών προβλημάτων.

   Ας μην ξεχνάμε πως από αρχαιοτάτων χρόνων η ενεργειακή ροή του σώματος αποτυπώθηκε με ακρίβεια από τους αρχαίους θεραπευτές. Δεν είναι μια καινούργια πρωτοποριακή μέθοδος, είναι η πιο παλιά που υπάρχει για παράδειγμα τα τσάκρα είναι ενεργειακά κέντρα στο σώμα μας. Ένας καταρτισμένος ενεργειακός θεραπευτής απλά σε βοηθάει να δεις με καθαρή ματιά τα προβλήματα, να γίνεις φωτεινότερος, να γεμίσεις αγάπη για τον εαυτό σου και για τους γύρω σου και να λύσεις με αυτοπεποίθηση τα προβλήματα σου….
   -Τελικά ήταν μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία η επίσκεψη μου και η γνωριμία μου μαζί σου Άρια. Πέρασα ένα «φωτεινό»  απόγευμα.
   Όσο για εσάς που θέλετε να γνωρίσετε την Άρια Ανδριανάτου τηλεφωνήστε της στο 6944808702    Check Also

Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται με «Ωραία Παρέα» στο Christmas Theater!

Με τη μαγευτική δύναμη μιας αξεπέραστης μουσικής διαδρομής, ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται στο Christmas Theater …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *