Αρχική / ----------SLIDER / Χτενίσματα που λατρεύουν οι άνδρες…..


Χτενίσματα που λατρεύουν οι άνδρες…..

Μερικές φορές τα χτενίσματα που μας αρέσουν, διαφέρουν πάρα πολύ από αυτά που αρέσουν στους άνδρες. Ωστόσο υπάρχουν μερικά στυλ που αντικειμενικά λατρεύουν οι άνδρες.
Ποια είναι αυτά;
Χαλαρά Boho μακριά μαλλιά

Λατρεύουν τα μακριά, ανέμελα, κυματιστά μαλλιά σε μια γυναίκα. Αυτά που δεν είναι υπερβολικά στυλιζαρισμένα και είναι μαλακά στο άγγιγμα.
Σπορ αλογοουρά
Επίσης, τους αρέσει πολύ η σπορ ψηλή αλογοουρά, ένα χτένισμα που όλες έχουμε ως εύκολη λύση τις μέρες που βαριόμαστε. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως το εν λόγω χτένισμα δεν ταιριάζει με πολύ βαρύ μακιγιάζ, γι’ αυτό προσέξτε.
Κότσος της… καυτής βιβλιοθηκάριου
Φτιάξτε έναν χαμηλό κότσο και στερεώστε τον με τσιμπιδάκια. Ένα χτένισμα που συνδυάζεται υπέροχα με μια pencil φούστα, μια μπλούζα με κουμπιά και γυαλιά.
Ανέμελα  σ έ ξ ι  μαλλιά
Πρόκειται για ένα χτένισμα πολύ εύκολο που ταιριάζει απόλυτα με τα smokey eyes και το σαγηνευτικό βλέμμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν μόνα τους, να βάλετε αφρό, να τα στεγνώσετε λίγο με το πιστολάκι, να τα ανακατέψετε και να βάλτε λίγη λακ.
Φράντζα και μύτες
Ασχέτως αν έχετε μακριά ή κοντά μαλλιά, οι μύτες με φράντζα είναι ένα ακόμη χτένισμα που λατρεύουν οι άνδρες.
Κοτσιδάκια
Ποιος άνδρας μπορεί να αντισταθεί σε μια «αθώα» λολίτα;
Κοντά και σικάτα
Ενώ για τους περισσότερους άνδρες τα κοντά μαλλιά σε μια γυναίκα δεν είναι στις πρώτες προτιμήσεις τους, υπάρχουν μερικοί που τα λατρεύουν στην κατάλληλη γυναίκα. Αν έχετε λεπτή τρίχα, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα κοντό κούρεμα pixie cut ή ένα κομψό καρέ… γιατί όχι;
Πηγή: beautetinkyriaki

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js