Αρχική / ----------SLIDER / Φροντίδα για τα μαλλιά


Φροντίδα για τα μαλλιά

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Μην περιμένουμε να πάμε στην παραλία και μετά να σκεφτούμε τα μαλλιά μας.
Όσο πλησιάζουμε στους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, θα πρέπει να εντείνουμε την προσοχή μας στην περιποίηση των μαλλιών μας.
Ο ήλιος, η ξηρή ατμόσφαιρα, η ζέστη και η σκόνη, ταλαιπωρούν ιδιαίτερα την τρίχα και γι’ αυτό, εάν θέλουμε να διατηρήσουμε όμορφα και υγιή τα μαλλιά μας, θα πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας.
Θα πρέπει να προστατέψουμε τη δομή της τρίχας, από την καλοκαιρινή ταλαιπωρία και να διατηρήσουμε τη λάμψη τους και την ζωντάνια τους.
Έτσι λοιπόν, αν έχετε βαμμένα μαλλιά, είναι καλό να προγραμματίσετε μια συνάντηση με τον κομμωτή σας, για να τα ξαναβάψετε με προσοχή.
Η βαφή προστατεύει την τρίχα των μαλλιών και την καθιστά πιο λαμπρή και εύπλαστη.
Καθημερινή φροντίδα
Με την βοήθεια του κομμωτή σας, βρείτε τα προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο των μαλλιών σας και χρησιμοποιήστε τα συστηματικά. Είναι ιδιαίτερα απαραίτητα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που θα είσαστε εκτεθειμένη πολλές ώρες στον ήλιο και στη θάλασσα.
Τόσο ο ήλιος, όσο και το θαλασσινό νερό, καταπονούν αφάνταστα την τρίχα και αν δεν προστατέψετε τα μαλλιά σας, το φθινόπωρο η μόνη λύση που πιθανόν θα έχετε, θα είναι να τα κόψετε. Ο κομμωτής σας θα σας συστήσει τα κατάλληλα shampoo και conditioner που θα πρέπει να χρησιμοποιείτε για συχνή περιποίηση, έτσι ώστε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας σε τέλεια φόρμα.
Άνετη και πάντα όμορφη
Ευχάριστες διακοπές σημαίνουν ότι δεν πρέπει να σας απασχολεί τίποτα, πολύ μάλλον περισσότερο τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιήστε λοιπόν αποτελεσματικά προϊόντα styling για τις ώρες που θα είσαστε στην παραλία. Τα προϊόντα αυτά θα βοηθήσουν να μην κατσαρώνουν τα μαλλιά σας και θα τα διατηρούν μαλακά και εύπλαστα στην καλοκαιρινή αύρα.
Σας προτείνουμε να δοκιμάστε αυτές τις απλές λύσεις:

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js