Αρχική / Uncategorized / Φίλα τον βάτραχο σου: Πώς το φιλί μπορεί να σου αποκαλύψει τον κύριο Τέλειο …αν υποθέσουμε ότι υπάρχει.


Φίλα τον βάτραχο σου: Πώς το φιλί μπορεί να σου αποκαλύψει τον κύριο Τέλειο …αν υποθέσουμε ότι υπάρχει.

Mία νέα επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης διαπίστωσε ότι τα φιλιά επιτρέπουν έστω και υποσυνείδητα να καταλάβουν αν ο άνθρωπος που φιλούν είναι ο κατάλληλος άντρας γι’ αυτές.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μελέτη, η γεύση και η οσμή παίζουν σημαντικό ρόλο στην επαφή που έχεις με τον σύντροφο σου και είναι αρκετά για να σου φανερώσουν πράγματα γι’ αυτόν.
Οι ερευνητές προσπάθησαν να κατανοήσουν τη μοναδικότητα που έχει ένα φιλί. Ο επικεφαλής της έρευνας από το τμήμα Πειραματικής Ψυχολογίας, δήλωσε: « Το φιλί στις ανθρώπινες σεξουαλικές σχέσεις είναι μια ανθρώπινη συμπεριφορά ερωτισμούς απίστευτα διαδεδομένη και μάλιστα είναι μοναδική, κάθε φορά”.
Στην έρευνα , που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Human Nature , συμμετείχαν πάνω από 900 ενήλικες που ρωτήθηκαν «τι σημαίνει ένα φιλί;». Πάνω από το ήμισυ των συμμετεχόντων απάντησαν ότι πρόκειται για την αρχή μιας σοβαρής σχέσης.
«Υπάρχουν τρεις βασικές θεωρίες σχετικά με το ρόλο που παίζει τι φιλί στις σεξουαλικές σχέσεις. Πρώτον βοηθά με κάποιο τρόπο στο να αντιληφθείς υποσυνείδητα πράγματα για τον πιθανό σου σύντροφο. Δεύτερον, χρησιμοποιείται για την αύξηση της διέγερσης, πχ για το σεξ και τρίτον ότι είναι χρήσιμο για τη διατήρηση της σχέσης».
Τέλος, όπως φυσικά θα φαντάζεσαι, οι γυναίκες θεωρούν τα φιλιά πιο σημαντικά στις σχέσεις από τους άνδρες, σύμφωνα με την έρευνα.
Πηγή :LadyJeun

Check Also

Πότε πέφτουν οι αργίες και τα τριήμερα του 2024….

Ανακαλύψτε πότε πέφτουν οι αργίες του 2024 και πόσα τριήμερα έχει το ημερολόγιο το νέο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js