Αρχική / Uncategorized / Τι Δείχνει η Στάση Ύπνου για τη Σχέση σας;


Τι Δείχνει η Στάση Ύπνου για τη Σχέση σας;

Έρευνες δείχνουν πως όταν ένα ζευγάρι κοιμάται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον σημαίνει πως βρίσκεται σε μία ευτυχισμένη σχέση. Άλλωστε, δεν λένε πως η γλώσσα του σώματος είναι αυτή που μαρτυράει τα πάντα; Δείτε τι σημαίνει η στάση ύπνου για τη σχέση σας.

Πλάτη με πλάτη χωρίς άγγιγμα Τα ζευγάρια που κοιμούνται με την πλάτη γυρισμένη ο ένας στον άλλον αισθάνονται σύνδεση μεταξύ τους αλλά είναι και αρκετά ανεξάρτητοι σαν προσωπικότητες έτσι ώστε να κοιμούνται χωριστά. Γνωρίζουν καλά τις συνήθειες ο ένας του άλλου και τις αποδέχονται. Βρίσκονται πλέον στο σημείο όπου νιώθουν τόσο άνετα που προτιμούν να κάνουν έναν άνετο ύπνο παρά να ακούν στα αφτιά τους ο ένας το ροχαλητό του άλλου.
Πλάτη με πλάτη και άγγιγμα Αυτή η στάση είναι αρκετά δημοφιλής σε μία νέα σχέση καθώς δείχνει πως το ζευγάρι είναι άνετο, αισθάνεται οικειότητα και είναι χαλαροί ο ένας με τον άλλον.
Στάση κουτάλι Πρόκειται για μία παραδοσιακή στάση στη διάρκεια της οποίας ο άντρας έχει τον ρόλο του αρχηγού και προστατεύει με αυτόν τον τρόπο τη σύντροφό του. Τη συνηθίζουν τα περισσότερα ζευγάρια και κυρίως αυτά που είναι παντρεμένα 3-5 χρόνια.
Πρόσωπο με πρόσωπο (Με μπλεγμένα πόδια για κανένα δεκάλεπτο και μετά ο καθένας γυρίζει πλευρό) Αυτή η στάση δείχνει αγάπη που συνοδεύεται από ανεξαρτησία. Αποτελεί σημάδι οικειότητας και δείχνει πως το ζευγάρι έχει έντονη σεξουαλική ζωή.
Η γυναίκα ακουμπάει το κεφάλι της στο στήθος του άντρα Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς στάσεις που συνηθίζουμε να βλέπουμε στις ταινίες του Χόλιγουντ και δείχνει ότι το ζευγάρι μόλις έχει ξεκινήσει τη σχέση του. Αν συνεχίζεται και μετά από χρόνια σχέσης υποδεικνύει πως υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι.
Πρόσωπο με πρόσωπο χωρίς άγγιγμα Αυτή η στάση αντιπροσωπεύει μία ανάγκη του ζευγαριού να έρθει σε επαφή και να επικοινωνήσει στο κρεβάτι
Πηγή :thehomeissue

Check Also

Πότε πέφτουν οι αργίες και τα τριήμερα του 2024….

Ανακαλύψτε πότε πέφτουν οι αργίες του 2024 και πόσα τριήμερα έχει το ημερολόγιο το νέο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js