Αρχική / Uncategorized / Στον ρυθμό των Χριστουγέννων!!! Στολίστε ανάλογα με το χρώμα!!


Στον ρυθμό των Χριστουγέννων!!! Στολίστε ανάλογα με το χρώμα!!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα!! Ο παραδοσιακός στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, είναι στο επίκεντρο!! Μία πολύ καλή ευκαιρία, για να χρησιμοποιήσουμε μερικές έξυπνες συμβουλές Φενγκ Σούι, ώστε το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στολίσουμε να μας φέρει τύχη, αρμονία, αλλά και ακόμα καλύτερη αισθητική στο χώρο μας!!
Μπείτε στον ρυθμό των Χριστουγέννων και δημιουργήστε μία ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη αγάπη, για σας και την οικογένειά σας!!
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα επιλέξετε θα  πρέπει να είναι ψεύτικο, αλλά να φαίνεται σαν φυσικό, να ξεγελάει στο μάτι όποιον το βλέπει και να πρέπει να αγγίξει τα κλαδιά του, για να καταλάβει αν είναι πραγματικό ή όχι.

Είναι καλύτερο να αποφύγετε τα μοντέρνα δέντρα που βγαίνουν σε λευκό, ασημί, κόκκινο ή μαύρο χρώμα. Προτιμήστε ένα δέντρο που θα έχει χρώμα βαθύ πράσινο του πεύκου!!
Επειδή οι υπόλοιποι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί θα έχουν λαμπερές πολύχρωμες αποχρώσεις, το σκούρο πράσινο του πεύκου θα φέρει μια χρωματική ισορροπία στο χώρο!!
Επιπλέον το πράσινο απορροφά την υπερβολική θερμότητα, που επικρατεί στο σπίτι τις ημέρες των εορτών λόγω πολυκοσμίας ή χρήσης πολλών ηλεκτρικών συσκευών.
Το μέγεθος του δέντρου, θα πρέπει να είναι αντίστοιχο με το χώρο του σπιτιού σας!! Μην κάνετε υπερβολές αν το σπίτι σας είναι αρκετά μικρό. Προσπαθήστε να υπάρχει συμμετρία του δέντρου με το χώρο που θα το φιλοξενήσει!!
Για να υπάρχει σύσφιγξη σχέσεων, αλλά και αρμονικό οικογενειακό κλίμα, τοποθετήστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο  στο κέντρο του σπιτιού ή στην αριστερή πλευρά του κεντρικού δωματίου!!
Το σπίτι γεμίζει με λαμπιόνια, καμπανούλες, Άγιους Βασίληδες, μελωδίες,  πολλά χρώματα και πολύ αγάπη!! Για να δημιουργήσετε ένα ακόμα πιο θετικό κλίμα τις ημέρες των εορτών, μην παραλείψετε να διακοσμήσετε το χώρο σας  και με τα ακόλουθα διακοσμητικά στοιχεία:
Οι Χριστουγεννιάτικοι Άγγελοι είναι τα τυχερό Χριστουγεννιάτικο σύμβολο που θα φέρει ειρήνη, αρμονία, γαλήνη και τύχη στην οικογένεια!!
Επιπλέον οι άγγελοι, δημιουργούν το κατάλληλο συναισθηματικό κλίμα στο σπίτι και σίγουρα θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Μην διστάσετε λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε αρκετά αγγελάκια, για τη διακόσμησή σας!!
Στολίστε το σπίτι σας, με φρέσκα  Χριστουγεννιάτικα λουλούδια και γλάστρες!!
Πλούσιες ανθοσυνθέσεις με γκι, ρόδια και χρυσά πέταλα, θα φέρουν τύχη και ζωντάνια.
Ενώ οι γλαστρούλες με τα Αλεξανδριανά γύρω από το δέντρο – εκτός από όμορφη ατμόσφαιρα – θα βοηθήσουν την οικογένεια να έχει αυτές τις μέρες δημιουργικότητα, επικοινωνία, κέφι και παιχνιδιάρικη διάθεση!!

Τοποθετήστε έναν Χριστουγεννιάτικο πίνακα ή μία πλούσια χριστουγεννιάτικη γιρλάντα στον τοίχο που βρίσκεται μπροστά από την κεντρική πόρτα εισόδου. Με αυτό τον τρόπο θα πραγματοποιείται ένα θερμό καλωσόρισμα, σε όλους τους προσκεκλημένους που θα έχετε την περίοδο των γιορτών!!
Τοποθετήστε μία Χριστουγεννιάτικη πιατέλα με γλυκά στην είσοδο του σπιτιού. Με αυτό τον τρόπο οι φετινές γιορτές θα είναι γεμάτες κοινωνικότητα, ευχάριστες επικοινωνίες και χαρούμενες συναντήσεις!!
Πριν επιλέξετε όλα τα διακοσμητικά στοιχεία που θα στολίσουν το σπίτι σας τα φετινά Χριστούγεννα, μάθετε τι συμβολίζει κάθε χρώμα. Η σωστή επιλογή των χρωμάτων  είναι βασική, για την διατήρηση και αποκατάσταση της ατμόσφαιρας που επιθυμείτε!!
Κόκκινο
Είναι το χρώμα του πάθους, της δύναμης και  της ζωντάνιας. Αντιπροσωπεύει τον πλούτο, την πολυτέλεια, τον έρωτα, την δυνατή αγάπη  και την μεταμόρφωση. Αν θέλετε λοιπόν να ενισχύσετε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά -τόσο σε σας όσο και στην οικογένειά σας- τότε σίγουρα το χρώμα που πρέπει να κυριαρχήσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι σας είναι το κόκκινο!!
Χρυσό
Το χρυσό χρώμα συνδέεται άμεσα με τον Ήλιο και είναι το σύμβολο της ευτυχίας, της επιτυχίας, της ολοκλήρωσης, της ευημερίας, αλλά και της φιλίας. Τα εμπόδια της ζωής μπορούν να ξεπεραστούν με την λάμψη και την αισιοδοξία που μεταδίδει το χρυσό χρώμα!!
Ασημί
Το ασημί χρώμα συνδέεται άμεσα με το φεγγάρι και την ενέργεια που μεταδίδει.  Είναι ο καθρέφτης της ψυχής και η χρήση του βοηθά στην ενδοσκόπηση, αλλά και την ανακάλυψη λανθασμένων επιλογών που έχουμε κάνει στο παρελθόν.  Τα ασημί διακοσμητικά στοιχεία θα ενισχύσουν την επικοινωνιακή διάθεση μέσα στο σπίτι,  θα δημιουργήσουν θετικές επιρροές για ερωτική έλξη και θα απομακρύνουν κάθε αρνητική σκέψη που δημιουργεί απαισιοδοξία.
Μπλε
Το μπλε χρώμα έχει ηρεμιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες και συμβολίζει το νερό, την έμπνευση, τη χαλάρωση, την ανανέωση, αλλά και την αρχοντιά. Αν και μπορεί να σου φαίνεται κάπως ψυχρό χρώμα για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού, είναι σίγουρο πως αν το χρησιμοποιήσετε θα επαναφέρετε στη ζωή σας την αξιοπιστία και την ασφάλεια, σε σας και την οικογένειά σας!!
Μοβ
Το μοβ χρώμα αντιπροσωπεύει την αφθονία, την αριστοκρατία και την αξιοπρέπεια. Είναι το χρώμα που προτείνεται, αν θέλετε το νέο έτος να σας βρει με άνεση στα οικονομικά. Συνδέεται άμεσα με την διαίσθηση, την έμπνευση και την δημιουργικότητα.  Η χρήση του θα σας βοηθήσει να υπάρχει μία συνεχόμενη ροή θετικών εξελίξεων, σε όλους τους τομείς της ζωής σας!!
Λευκό
Είναι το χρώμα της αγνότητας, της αθωότητας, της πνευματικότητας, αλλά και του πένθους.  Δεν συστήνεται για χρήση στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!!
Ροζ
Αντιπροσωπεύει την αγάπη, τον ρομαντισμό, την ηρεμία και μεταδίδει γαλήνη  και αποφόρτιση από αρνητικά συναισθήματα.  Είναι το χρώμα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε, αν θέλετε να ενισχύσετε τον τομέα των σχέσεών σας και να προσελκύσετε μία αληθινή, δυνατή και αγνή αγάπη στη ζωή σας!!
Πράσινο
Είναι το χρώμα της ανάπτυξης, της ηρεμίας, της ισορροπίας, της ζωτικότητας, της θεραπείας και της αφθονίας.  Αντιπροσωπεύει τη γνώση, την οικογένεια, την υγεία και ευνοεί την εύρυθμη εξέλιξη νέων ξεκινημάτων!!

Check Also

Πότε πέφτουν οι αργίες και τα τριήμερα του 2024….

Ανακαλύψτε πότε πέφτουν οι αργίες του 2024 και πόσα τριήμερα έχει το ημερολόγιο το νέο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js