Αρχική / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΖΩΗ / Πώς να γίνω το επίκεντρο της παρέας


Πώς να γίνω το επίκεντρο της παρέας

PAREAΠολλοί άνθρωποι στις μέρες μας αναρωτιούνται “πώς να γίνω το επίκεντρο της παρέας”. Σε όλες τις παρέες ανεξαρτήτως φύλλου δηλαδή είτε πρόκειται για παρέες αντρών είτε πρόκειται για παρέες γυναικών είτε για παρέες που απαρτίζονται από άντρες αλλά και γυναίκες πάντα υπάρχουν κάποιοι ή κάποιες οι οποίοι είναι αυτό που λέμε η ψυχή της παρέας. Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί πως το καταφέρνουν αυτό μιας και για να διαβάζεις το συγκριμένο άρθρο το πιο πιθανό είναι να μην ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που είναι το επίκεντρο της παρέας αλλά παρόλα αυτά εσύ επιδιώκεις να γίνεις με κάθε τρόπο μιας και σου αρέσει να τραβάς τα βλέμματα και την προσοχή των άλλων χωρίς όμως να τα καταφέρνεις. Θα πρέπει να ξέρεις όμως ότι “το πώς να γίνω το επίκεντρο της παρέας” δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο ειδικά εάν αυτό το χαρακτηριστικό δεν το έχεις έμφυτο. Βλέπεις υπάρχουν άνθρωποι που είναι σαν να έχουν γεννηθεί για να τραβούν όλα τα βλέμματα επάνω τους και το ερώτημα “πώς να γίνω το επίκεντρο της παρέας” δεν τους έχει απασχολήσει ποτέ. Όμως θα πρέπει να γνωρίζεις ειδικά εάν θέλεις να γίνεις το επίκεντρο σε μια παρέα αποκλειστικά από γυναίκες ότι πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση η οποία δεν θέλει κόπο αλλά θέλεις τρόπο και συγκεκριμένα τρόπους τους οποίους θα σου αναφέρουμε έναν προς έναν σε αυτό εδώ το άρθρο.
Η δυσκολία του “πώς να γίνω το επίκεντρο της παρέας”
Εάν από μικρή ήθελες να ξεχωρίζεις και να είσαι η αγαπημένη όλων των κοριτσιών που έκανες παρέα, εάν ήθελες να είσαι το επίκεντρο και να τραβάς την προσοχή όμως όσο και εάν προσπαθούσες δεν το κατάφερνες τότε προφανώς δεν είχες την σωστή στρατηγική αλλά και δεν ανήκεις σε αυτές τις γυναίκες οι οποίες ακόμα και άθελα τους γίνονται το επίκεντρο της παρέας. Ναι υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες οι οποίες χωρίς να κάνουν τίποτα τραβούν όλα τα βλέμματα επάνω τους. Όμως ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας και ας επικεντρωθούμε στο τι πρέπει να κάνεις εσύ που δεν έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα να γίνεις η ψυχή και το επίκεντρο στην παρέα σου και σε απασχολεί συνέχεια το ερώτημα “πώς να γίνω το επίκεντρο της παρέας”.
Ειδικά όταν πρόκειται για μια παρέα αποκλειστικά γυναικεία τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα δεδομένου ότι για να γίνεις το επίκεντρο μιας τέτοιας παρέας τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα για εσένα. Όλες μας ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να γίνει μια γυναίκα αυτό που λέμε η ψυχή της παρέας δεδομένου του ανταγωνισμού αλλά και της αντιζηλίας που υπάρχει ανάμεσα στις γυναίκες. Έτσι έχεις πολύ δουλεία μπροστά σου προκειμένου να διώξεις όλα τα γυναικεία εμπόδια και να μαγέψεις όλες τις γυναίκες της παρέας έτσι ώστε να γίνεις το επίκεντρο. Οι γυναίκες είμαστε πολύ δύσκολα και μυστήρια πλάσματα και φυσικά αψυχολόγητα. Όσο και κολλητές να είμαστε με μια κοπέλα σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε με όλες τις κοπέλες μιας παρέας αλλά φυσικά δεν μπορούμε ή μάλλον είναι πολύ δύσκολο να είμαστε αρεστές σε όλες τις κοπέλες σε μια παρέα. Θα συμφωνήσεις και εσύ μαζί μας ότι είναι δύσκολο όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι ακατόρθωτο. Έτσι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να υιοθετήσεις τους 6 τρόπους που σου παρουσιάζουμε και να καταφέρεις επιτέλους να γίνεις και εσύ το επίκεντρο της παρέας σου.
6 Τρόποι για να γίνεις το επίκεντρο της παρέας
Ήρθε λοιπόν η ώρα να πάψεις να αναρωτιέσαι “πώς να γίνω το επίκεντρο της παρέας” ακολουθώντας τους εύκολους τρόπους που θα σου δώσουμε αμέσως τώρα.
Πίστεψε στον εαυτό σου
Εάν παρατηρήσεις τους ανθρώπους που είναι συνήθως το επίκεντρο και η ψυχή της παρέας θα καταλάβεις με την πρώτη ματιά ότι πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι εκπέμπουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό τους. Θα πρέπει λοιπόν να πιστέψεις πρώτα και πάνω από όλα εσύ η ίδια στον εαυτό σου εάν θέλεις να γίνεις το επίκεντρο τη παρέας. Προσοχή όμως δεν θα πρέπει να περάσεις τα όρια και αντί για αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου να δείχνεις ψώνιο ή υπερόπτης. Εάν μάθεις να έχεις αυτοπεποίθηση και να νιώθεις σίγουρη για εσένα τότε πίστεψέ μας ότι αυτό θα βγει προς τα έξω και θα σε κάνει αμέσως πιο αγαπητή και πιο δεκτική στην παρέα κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι έχεις κάνει ένα σπουδαίο βήμα για να καταφέρεις το “πώς να γίνω το επίκεντρο της παρέας”.
Να είσαι ο εαυτός σου
Εάν έχεις προσπαθήσει πολύ για να καταφέρεις να γίνεις το επίκεντρο της παρέας προσπαθείς πολύ και αυτό φαίνεται. Στην προσπάθεια σου και στην συνεχή σκέψη σου “πώς να γίνω το επίκεντρο της παρέας” το πιο πιθανό είναι να έχεις χάσει τον εαυτό σου και να προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι. Αυτό όπως καταλαβαίνεις γίνεται αυτομάτως αντιληπτό από τις φίλες και τις γνωστές σου και τις κάνει να απομακρύνονται από εσένα.
Μάθε να ακούς όλα τα θέματα
Δεν μπορεί να θέλεις να γίνεις το επίκεντρο της παρέας και ταυτόχρονα να σνομπάρεις ή να μην δίνεις βάση σε αυτά που απασχολούν τις κοπέλες της παρέας σου. Έτσι εάν θέλεις να μάθεις “πώς να γίνω το επίκεντρο της παρέας” ένα από τα πράγματα τα οποία θα πρέπει να μάθεις να κάνεις είναι να ακούς όλα τα προβλήματα, τις ανησυχίες ή το οτιδήποτε τέλος πάντων έχουν να σου πουν τα κορίτσια της παρέας σου. Δώσε προσοχή στις φίλες σου κάνε τες να νιώσουν ότι σε ενδιαφέρει πραγματικά αυτό που περνάνε προσπάθησε να τις συμβουλέψεις και να είσαι σίγουρη ότι θα ανταμειφθείς με το να σε κάνουν την ψυχή της παρέας.
Κάνε θετικά σχόλια και κομπλιμέντα
Οι γυναίκες θέλουν συνεχώς να τις ανεβάζεις και να τους κάνεις θετικά σχόλια. Φυσικά θα πρέπει να είσαι προσεκτική στα σχόλια και στα κομπλιμέντα ώστε να μην περάσεις τα όρια και φαίνεται ψεύτικο. Πες και κάνε στις φίλες σου ότι ακριβώς θα ήθελες να κάνουν και να πουν σε εσένα.
Κάνε χιούμορ
Οι άνθρωποι που είναι το επίκεντρο της παρέας έχουν χιούμορ και ξέρουν να ανεβάζουν την διάθεση της παρέας στο λεπτό. Επιστράτευσε το χιούμορ σου η μάθε πώς να ανεβάζεις την διάθεση της παρέας και γίνε το επίκεντρο στην στιγμή.
Πηγή :Δυναμική Γυναίκα

Check Also

Τέλος τα πλαστικά μιας χρήσης από την Ε.Ε. – Το lobbying της χάρτινης σακούλας…

Παρά το γεγονός ότι οι νομοθέτες υποδέχθηκαν τη Δευτέρα με ανακούφιση την «ιστορική συμφωνία» για …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js