Αρχική / Uncategorized / Πως θα εξαφανίσετε τα σπυράκια!


Πως θα εξαφανίσετε τα σπυράκια!

Βοήθεια, εμφανίστηκε σπυράκι πριν από τη βραδινή έξοδο. Πώς το εξαφανίζουμε;
Τα σπυράκια έχουν την τάση να εμφανίζονται τις πιο ακατάλληλες ώρες και γι αυτό καλό είναι να έχετε το σπίτι μικρά patch εμποτισμένα με δραστικές ουσίες που τα μαραίνουν ή ειδικές κρέμες που έχουν μυτερό απλικατέρ για ευκολότερη και πιο στοχευμένη χρήση του προϊόντος. Αν τίποτα από αυτά δεν περιλαμβάνεται στο μπουντουάρ σας, βάλτε λίγο scrub στην παλάμη σας και προσθέστε λίγες σταγόνες οινόπνευμα ή οξυζενέ. Απλώστε το μίγμα με μια μπατονέτα πάνω στο σπυράκι και μην δοκιμάσετε να το σπάσετε.
Αφήστε το μίγμα να δράσει τρίψε το ελαφρά με τη μπατονέτα (όχι το δάχτυλό σας, που δεν είναι απολύτως καθαρό) και σκουπίστε το σπυράκι με βαμβάκι. Έπειτα καλύψτε το με κονσίλερ, που είναι πιο πηκτό από την κλασική βάση μακιγιάζ και «φτιάξτε» την σωστή απόχρωση με λίγο φον ντε τεν με υφή πούδρας, για να γίνει το σπυράκι τελείως αόρατο. Αποφεύγετε να τα ζουλάτε μανιωδώς και με μίσος, καθώς το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ερεθίσετε τη περιοχή και να αφήσετε κάποιο σημάδι.
Υπάρχει τρόπος επικάλυψης μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τέλος, αυτό που επίσης μπορείτε να κάνετε προτού κοιμηθείτε, είναι να βάζετε λίγο ταλκ στη πάνω στο σπυράκι.
Πηγή: msn.com

Check Also

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε μόλις μπαίνουμε στο σπίτι;

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε μόλις μπαίνουμε στο σπίτι; Σίγουρα αυτό …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *