Αρχική / ----------SLIDER / Κρεμάστε πίνακες με floral θέματα


Κρεμάστε πίνακες με floral θέματα

Εγκλωβίστε το φως και το χρώμα της ανοιξιάτικης φύσης  στους τοίχους σας κρεμώντας πίνακες και wallart με floral θέματα.  Συνδυάστε τα με ανάλογες διακοσμητικές λεπτομέρειες στο χώρο
Αποχαιρετίστε το χειμώνα και αλλάξτε τη διάθεση του χώρου σας αλλά και τη δική σας με μια ανοιξιάτικη διακοσμητική ανανέωση που μπορείτε να πραγματοποιήσετε σε 6 απλά και γρήγορα βήματα.
Χρησιμοποιήστε Αυτοκόλλητα τοίχου
Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα τοίχου για να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού και όχι μόνο χωρίς να ξοδέψετε το χρόνο που θα απαιτούσε μια αλλαγή χρώματος ή μια ταπετσαρία, χωρίς καθόλου κόπο και με ένα αποτέλεσμα αναστρέψιμο ανά πάσα στιγμή.
Ο Μάιος ίσως δεν έχει δείξει ακόμα τις καλύτερες και πιο ηλιόλουστες μέρες του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να αρχίσουμε να μπαίνουμε από τώρα σε καλοκαιρινό και πιο κεφάτο mood. Μια καλή ιδέα, λοιπόν, είναι να προσθέσουμε μερικές χαρούμενες και χρωματιστές πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού, που σίγουρα θα μας φτιάξουν τη διάθεση.

SPITI 333Βγάλε από το ντουλάπι τα printed σκεπάσματα ή τις κουρτίνες με τα μεγάλα λουλούδια και αντικατάστησε τις σκουρόχρωμες που είχες τόσο καιρό στο υπνοδωμάτιο και στο σαλόνι.
Μπορείς να δημιουργήσεις μερικές συνθέσεις με πρωτότυπα διακοσμητικά και φρέσκα λουλούδια, ενώ μπορείς να ανανεώσεις και την κουζίνα σου με μερικά χρωματιστά καθίσματα ή μία παιχνιδιάρικη ταπετσαρία στους τοίχους.

SPITI 33

 

 

Εμείς ανακαλύψαμε τις πιο χαρούμενες ιδέες
και σου δίνουμε έμπνευση!
Ώρα να βγάλεις από το ντουλάπι τα floral σκεπάσματα.
Χρώματα και έντονα prints δίνουν στιλ στο σαλόνι σου.
Χρησιμοποίησε παλιές κονσέρβες αντί για τα κλασικά βάζα.
Προσπάθησε να δημιουργήσεις έναν φωτεινό και ανοιχτό χώρο.
*Πηγή φωτογραφιών: Pinterest

Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *