Αρχική / Uncategorized / Καθημερινά Πράγματα που Σύντομα δεν θα Υπάρχουν στη Ζωή μας


Καθημερινά Πράγματα που Σύντομα δεν θα Υπάρχουν στη Ζωή μας

Σε μερικά χρόνια από τώρα δε θα υπάρχουν κλειδιά και θα μπαινοβγαίνετε σπίτι σας χρησιμοποιώντας τα αποτυπώματά σας.
Τα γυαλιά μυωπίας θα καταργηθούν και όλος ο κόσμος θα κάνει λέιζερ στα μάτια του.
Οι τσέπες στα ρούχα δε θα υπάρχουν εφόσον δε θα υπάρχουν κλειδιά, λεφτά και κάρτες.
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα είναι η ζωή μας στο μέλλον; Πόσο βαθιά θα εμπλακεί η τεχνολογία στην καθημερινότητά μας; Υπάρχουν πράγματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά και σύντομα δεν θα υπάρχουν; Οι επιστήμονες κάνουν τις προβλέψεις τους και μας δείχνουν ποια πράγματα της καθημερινότητάς μας σύντομα δεν θα υπάρχουν στις ζωές μας.

Κλειδιά και χρήματα Σε μερικά χρόνια, τα αποτυπώματά μας θα χρησιμοποιούνται πολύ στην καθημερινότητά μας και θα αντικαταστήσουν τα κλειδιά του σπιτιού ή του αυτοκινήτου μας, τα λεφτά και τις κάρτες μας. Χρησιμοποιώντας το αποτύπωμά μας θα μπορούμε να μπαίνουμε στο σπίτι μας χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάμε κλειδιά. Αυτή η μέθοδος είναι σίγουρα πιο ασφαλής και θα μας λύσει τα χέρια, ενώ παράλληλα θα ελαφρύνει κατά πολύ τις τσάντες μας.
Πλαστικά μπουκάλια Όσοι έχετε επισκεφτεί πρόσφατα διάφορα καταστήματα αθλητικών ειδών θα έχετε παρατηρήσει κάποια πλαστικά μπουκάλια που είναι ανακυκλώσιμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Πρόκειται για ειδικά μπουκάλια που σύντομα θα αντικαταστήσουν τα πλαστικά μπουκάλια σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε τα πλαστικά μπουκάλια του εμπορίου είναι πολύ βλαβερά για το περιβάλλον, ενώ τα συγκεκριμένα μπουκάλια είναι υγιεινά για το περιβάλλον και επιπλέον θα σας σώσουν από περιττά έξοδα. Με ένα μπουκάλι Bobble μπορείτε να μην αγοράσετε ποτέ ξανά πλαστικά μπουκάλια. Καλό θα ήταν βέβαια κάθε 2-3 μήνες να αλλάζετε τo φίλτρα τους.
Γυαλιά Τα γυαλιά μυωπίας και άλλων παθήσεων θα εξαλειφθούν καθώς η οφθαλμιατρική έχει προχωρήσει πολύ και πλέον όλο και περισσότερος κόσμος κάνει λέιζερ στα μάτια του. Τα γυαλιά σε λίγα χρόνια θα χρησιμοποιούνται μόνο για στιλ.
Τα γυαλιά μυωπίας δεν θα υπάρχουν πια και θα είναι απλό αξεσουάρ που θα μπορεί να φοράει ο καθένας.
Διαβατήρια Τα διαβατήρια σύντομα θα εξαλειφθούν και θα μπορείτε να ταξιδεύετε πιο εύκολα από χώρα σε χώρα. Βέβαια οι επιστήμονες τονίζουν πως για να γίνει αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί σε όλους μας κάποιου είδους τσιπ ώστε να αναγνωρίζουν τα μηχανήματα ελέγχου στα αεροδρόμια με ποιον έχουν να κάνουν.
Τσέπες Από τη στιγμή που θα καταργηθούν τα κλειδιά, τα λεφτά και οι κάρτες δεν θα υπάρχει λόγος να υπάρχουν τσέπες. Έτσι τα ρούχα θα είναι πιο μίνιμαλ και οι τσέπες αν υπάρχουν θα είναι μόνο και μόνο για στιλ.
Εφόσον δε θα υπάρχουν κλειδιά, λεφτά και κάρτες, δεν θα υπάρχει λόγος να δημιουργούνται τσέπες στα ρούχα.
Η τεχνολογία έχει τα καλά της αλλά δυστυχώς θα δημιουργήσει και πολλά προβλήματα. Θα απλοποιήσει πολύ τις ζωές μας κάτι που δεν είναι απαραίτητα καλό. Εμείς ελπίζουμε τουλάχιστον ό,τι αλλαγές γίνουν να είναι για το καλό μας και να μην καταλήξουμε κάποια στιγμή ρομποτάκια που απλά θα κάνουμε μια στοιχειώδη ζωή χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Ας ελπίσουμε αυτό να μη συμβεί ποτέ.

Check Also

Πότε πέφτουν οι αργίες και τα τριήμερα του 2024….

Ανακαλύψτε πότε πέφτουν οι αργίες του 2024 και πόσα τριήμερα έχει το ημερολόγιο το νέο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js