Αρχική / Uncategorized / Απάτησες; Συνέβη το….ατύχημα. Μετά;


Απάτησες; Συνέβη το….ατύχημα. Μετά;

Ατύχημα ή λάθος συνέβη. Απάτησες τον σύντροφό σου που, είχατε ορκιστεί «αιώνια πίστη» και εσείς το πήγατε  ακόμα πιο μακριά, αν κάποιος απ’ τους δύο έπεφτε στο πατροπαράδοτο αμάρτημα θα είχε την τιμιότητα να το παραδεχθεί στον άλλον…
Καμία σχέση δεν δημιουργείται με την προοπτική πως κάποια στιγμή, στο κοινό μέλλον του ζευγαριού, ο ένας εκ των δύο θα απατήσει. Έλα όμως που συμβαίνει!

Αυτό το ατύχημα –  διάλειμμα (ατύχημα ή λάθος βαφτίζεται από τον περισσότερο κόσμο) για άλλους είναι ευχάριστο, διότι είχαν καιρό να ζήσουν αυτήν τη ζωντάνια, ενώ για κάποιους άλλους είναι ότι χειρότερο μπορούσε να τους συμβεί.
Το πρόβλημα εντοπίζεται βέβαια στο «μετά». Τι κάνεις μετά;  Ενέδωσες σε ξένη αγκαλιά (χμμ, αν και δεν πιστεύω ότι περιορίστηκες στην αγκαλιά, αλλά οι λεπτομέρειες δεν μας αφορούν επί του παρόντος). Το κρατάς κρυφό ή το παραδέχεσαι;
Σας παραθέτω τρεις λόγους που συμφωνούν με την παραδοχή του…ατοπήματος….
Είναι αδύνατον να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σας επάνω σε ένα τόσο σημαντικό ψέμα.
Το άλλο σου μισό οφείλει να γνωρίζει ότι πρόδωσες τη σεξουαλική σας ζωή, μιας και καταπάτησες τους όρκους πίστης και αφοσίωσης.
Το μαγικό με τα ζευγάρια που διατηρούν ισχυρό συναισθηματικό δεσμό είναι πως μπορούν να διαβάζουν ο ένας το μυαλό και τη διάθεση του άλλου. Οπότε πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ήδη έχει αρχίσει να μπαίνει στο νόημα πως κάτι πηγαίνει στραβά. Μην τον αφήσεις με σκέψεις που θα τον ταλαιπωρούν συνέχεια.
Πηγή : allyou

Check Also

Πότε πέφτουν οι αργίες και τα τριήμερα του 2024….

Ανακαλύψτε πότε πέφτουν οι αργίες του 2024 και πόσα τριήμερα έχει το ημερολόγιο το νέο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *