Αρχική / Uncategorized / Άνθρωποι ανάξιοι να λέγονται γονείς….


Άνθρωποι ανάξιοι να λέγονται γονείς….

1-FOTO-PAIDIAΔυστυχώς κάθε μέρα που πέρνα, έχω όλο και περισσότερα παραδείγματα για αυτούς τους ανθρώπους που γέννησαν παιδιά, μα δεν έπρεπε . Αυτούς που γέννησαν παιδία μα ξέχασαν να γίνουν γονείς …
Ξέχασαν ή απλά δεν ήθελαν να γίνουν και τους προέκυψε έτσι τυχαία, σαν να τράβηξαν ένα λαχείο και να τους βγήκε ένα παιδί.
Ειλικρινά είμαι πολύ θυμωμένη με όλους αυτούς που φέρνουν στο κόσμο αυτές τις αγνές ψυχές και τις παραμελούν, της κακοποιούν, της εκμεταλλεύονται!
Πόσοι κακοί γονείς υπάρχουν γύρω μας ; Αναρωτηθήκατε ποτέ ;
Αναρωτιέμαι, γιατί γέννησαν ένα παιδί αφού δεν ήταν έτοιμοι να γίνουν γονείς ;
Βλέπω παιδάκια να ζητιανεύουν, παιδάκια να παρακαλούν ξυπόλητα, με πιάνει κρίση θέλω να βρω τους γονείς τους και να τους πληγώσω με το ίδιο νόμισμα!
Βλέπω και ακούω καθημερινά παιδιά που βιάζονται από τους γονείς τους ! Θέλω να βρω αυτούς και να τους σκοτώσω με τα χέρια μου!
Βλέπω παιδάκια που τα χτυπούν ανελέητα και τα πληγώνουν ψυχικά και σωματικά!! Θέλω να βρω αυτούς τους γονείς και να τους κάνω μαύρους στο ξύλο!
Μπορεί να πείτε ότι είμαι πολύ απόλυτη η κακιά, θα σας απαντήσω ναι,  γίνομαι γιατί αυτά τα παιδιά δεν ήρθαν μόνα τους στην ζωή αυτών των απαίσιων ανθρώπων, αυτών των τερατόμορφων ανθρώπων. Ήρθαν από αυτούς τους ίδιους. Βγήκαν από τα σπλάχνα αυτών των ιδίων !
Πόσο πολύ έχουν πληγωθεί αυτά τα παιδιά ;
Πόσο πολύ τους πληγώνει να βλέπουν άλλα παιδάκια γύρω τους να έχουν γονείς ενώ αυτά έχουν τέρατα;
Ποιος έχει ασχοληθεί τελικά μαζί τους ?
Πότε επιτέλους θα ασχοληθούμε εμείς η κοινωνία με αυτά τα χιλιοπληγωμένα παιδιά; Δεν μιλώ για το κράτος, γιατί αυτό δεν έχει χρόνο για αυτά τα παιδιά !
Δεν έχει λεφτά να φτιάξει ιδρύματα σωστά, ιδρύματα που να αγαπούν τα παιδιά και όχι να τα βλέπουν σαν σκυλιά !
Αλλά για ποιο κράτος μιλώ, όταν αυτό το ίδιο δίνει για υιοθεσία μωρά σε ανθρώπους που μετά δεν ελέγχει αν αυτοί τα αγαπούν και τα προσέχουν όπως θα έπρεπε!
Δεν θέλω να σας δώσω παραδείγματα με λεπτομέρειες απλά θα αναφέρω κάποια από αυτά που δυστυχώς είναι πολλά!!
….. Γονείς που γεννούν γιατί απλά έμεινε έγκυος η γυναίκα και ο παπάς της ενορίας της είπε είναι αμαρτία τέκνο μου να κάνεις έκτρωση, κράτησε το και εμείς θα σε βοηθήσουμε και αυτά τα παιδιά ζουν σε ένα σπίτι που η μητέρα είναι μια πόρνη, αλκοολική, η οποία παντρεύτηκε με ένα χαζούλη και γέννησε 6 παιδιά με 6 διαφορετικούς άντρες ! Η γειτονιά να παίρνει τηλέφωνο στην κοινωνική λειτουργό να λέει ότι τα παιδιά ζουν άπλυτα, πεινασμένα, σε άσχημες συνθήκες και εικόνες  και εκείνη, αφού τέτοια εντολή έχει, να παίρνει τηλέφωνο και να ενημερώνει ότι αύριο θα πάει να τους ελέγξει….την άλλη μέρα όλα καλά….μα τα παιδιά τρέμουν να μιλήσουν…. Ωραία ζωή. Παιδιά που τα γέννησαν γιατί απλά έμειναν έγκυες και ο άντρας της είπε «εε.. τι να κάνω θα σε παντρευτώ» και μετά, για όλα φταίει αυτό το άμοιρο !
Παιδιά που τα υιοθετούν κάποιοι, θέλοντας και νομίζοντας, ότι εάν τελικά μπορέσουν να βάλουν στο σπίτι τους , στο γάμο τους ένα παιδί, θα στεριώσει και η σχέση τους !
Και το αποτέλεσμα; Μετά από λίγο καιρό χωρίζουν και τα παρατούν τα βρίζουν και τα κακομεταχειρίζονται!
Δεν μπορώ να μην πω αυτό που θέλω και μου βγαίνει σαν μάνα και σαν άνθρωπος
Βάλτε αυτούς τους ανθρώπους σε μια ηλεκτρική καρέκλα !
Αυτά τα τέρατα δεν είναι για λύπηση, ας τιμωρηθούν παραδειγματικά, γιατί αυτοί είναι που σκότωσαν την ψυχή ενός παιδιού!
Και εσύ κράτος και εσείς εκεί οι 300, μην κοιτάτε μόνο τις μίζες και τα δωράκια. Δώστε και λίγα  χρήματα σε ποιο χρήσιμα πράγματα, σε πιο ουσιαστικά προβλήματα και όχι σε αυτά που εσείς έχετε συμφέρον!
Δείτε τα προβλήματα τέτοιων παιδιών με πάθος, όπως αυτό που έχετε όταν έρχονται οι εκλογές! Γιατί τότε θα σας θυμηθούμε κι εμείς.
Πηγή : fe-mail

Check Also

Πότε πέφτουν οι αργίες και τα τριήμερα του 2024….

Ανακαλύψτε πότε πέφτουν οι αργίες του 2024 και πόσα τριήμερα έχει το ημερολόγιο το νέο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js