Αρχική / ----SLIDER / ΠΑΡΙΣ ΒΑΣΙΛΑΡΟΣ: Είμαι νέος, ανήσυχος και θέλω το καλύτερο στο μαγαζί μου


ΠΑΡΙΣ ΒΑΣΙΛΑΡΟΣ: Είμαι νέος, ανήσυχος και θέλω το καλύτερο στο μαγαζί μου

Στο Παλαιό Φάληρο βρήκαμε ένα κρεοπωλείο που μας ξάφνιασε με την καθαριότητα και τα premium κρέατα που διαθέτει κι όταν είδαμε τον ιδιοκτήτη, τον 21χρονο Πάρι Βασίλαρο, θελήσαμε να μάθουμε πώς ένα τόσο νέο παιδί, ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο είδος

-Ερ Καλή αρχή και καλές δουλειές, μιας που απ ότι ξέρω ανοίξατε πριν 5-6 μήνες

-Απ Σας βρίσκω ολίγον αδιάβαστη. Μεταφερθήκαμε. Το μαγαζί υπάρχει απ’ το 1987, απλώς τώρα το πήρα εγώ απ’ τον πατέρα μου.

-Ερ Η ανανέωση λοιπόν οφείλεται σ εσάς. Προφανώς και τα premium κρέατα που είδα στον κατάλογο. Είδα βεβαίως τα βιολογικά που έχετε, καθώς και τις πολύ καλές τιμές σας, γνωρίζοντας ωστόσο ότι το Kobe,το black angus και το wagyu είναι πανάκριβα, αναρωτιέμαι ποιοί τ’ αγοράζουν στις μέρες μας. Το kobe μπορεί να φτάσει 350-400ε το κιλό. Υπάρχει τέτοιος καταναλωτής;

-Απ Αυτά είναι κυρίως για τα κότερα. Ενίοτε και για catering εταιρειών, δεξιώσεις κλπ. Ο καταναλωτής προτιμάει κυρίως τα βιολογικά και τα συμβατικά. Απευθυνόμαστε σε όλα τα πορτοφόλια, γι’ αυτό και θα βρείτε τα πάντα

-Ερ Βλέπω όλο και περισσότερα κρεοπωλεία πεντακάθαρα,σκεπασμένα, χωρίς μύγες. Ευτυχώς το στυλ του κρεοπώλη με την λερωμένη ποδιά όλο και εξαφανίζεται. Γεγονός είναι πως συνήθως υπάρχει νέο παιδί στο τιμόνι. Είναι μόδα;

-Απ Είναι. Καλόγουστη και καλοδεχούμενη. Μιλάμε για την τροφή μας. Είναι διαφορετικό όταν μπαίνεις σ’ ένα πολιτισμένο περιβάλλον, προφυλαγμένο από σκόνες, με τα πράγματα τοποθετημένα όμορφα, με τάξη και με αδιαπραγμάτευτες συνθήκες υγιεινής. Ετσι δεν θα πρεπε να κάνουν όλοι;

-Ερ Πείτε το στον κρεοπώλη της γειτονιάς μου που χει κολλήσει στο παρελθόν κι αρνείται να ξεκολλήσει. Προφανώς είναι θέμα ηλικίας και νοοτροπίας..

-Απ Είμαι νέος, ανήσυχος και θέλω το καλύτερο στο μαγαζί μου. Με τον πατέρα μου πηγαίνουμε συνεχώς σε εκθέσεις τροφίμων, δοκιμάζουμε τα πάντα και φέρνουμε ότι μας αρέσει. Στο μαγαζί έχουμε τυριά απ όλο τον κόσμο. κρασιά μικρών παραγωγών, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, αυγά…γενικά ότι μας αρέσει προσπαθούμε να το φέρουμε και να το συστήσουμε στον πελάτη. Ευτυχώς ο κόσμος ανταποκρίνεται.

-Ερ Πού διανέμετε;

-Απ Από Βούλα ως τον Πειραιά λιανική και χονδρική σ’ όλη την Ελλάδα

-Ερ Η δουλειά σας είχε πτώση με το κίνημα των vegan;

-Απ Καθόλου. Ερχονται και όσοι δεν τρώνε κρέας, αφού έχουμε βιολογικές σαλάτες, όσπρια, ζυμαρικά. Οι παλιοί έτρωγαν τα πάντα και δεν είχαν τις σημερινές αρρώστιες.

-Ερ Πόσο συχνά πρέπει να τρώμε κρέας;

-Απ Ολοι οι διατροφολόγοι συνιστούν να τρώμε μία φορά την εβδομάδα κόκκινο κρέας και 2 ή 3 άσπρο. Δεν ξεχνάμε τα όσπρια! Μιά υγιεινή διατροφή πρέπει να έχει ποικιλία. Και κυρίως μέτρο και ισορροπία

Κρεατούπολη Meat & more
Αγ. Αλεξάνδρου 12, Π.Φάληρο,
τηλ. 2130444313,

Check Also

Ασύλληπτη τραγωδία: Μάνα και κόρη πέθαναν από καρκίνο μέσα σε δύο μήνες!

Ασύλληπτη τραγωδία: Μάνα και κόρη πέθαναν από καρκίνο μέσα σε δύο μήνες! Δεν το χωράει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *