Αρχική / ----Ροή θεμάτων / Μια μάνα …άστα να πάνε……..


Μια μάνα …άστα να πάνε……..

Τι συνέβη αφού έβαλε την πεντάχρονη κόρη της να κάνει σολάριουμ
Είναι γνωστή στην Αμερική γιατί έχει μανία με την ηλιοθεραπεία για να γίνει ηλιοκαμένη σε τέτοιο βαθμό που από το πολύ μαύρισμα έγινε μαύρη…από λευκή!
Το επόμενο επεισόδιο στη ζωή της προβληματικής μαμάς είναι ότι έβαλε την πεντάχρονη κόρη της σε σολάριουμ για να μαυρίσει με αποτέλεσμα το παιδάκι να υποστεί εγκαύματα. Και όχι μόνο δεν στεναχωρήθηκε, αλλά για να πάνε τα φαρμάκια κάτω, είπε να διασκεδάσει σε ένα νάιτκλαμπ και να δείξει το εσώρουχό της στους θαμώνες, κάνοντας ένα στριπτίζ υπό την επήρεια ποτού. Η Πατρίσια Κρέντσιλ που έχει το ψευδώνυμο «ηλιοκαμένη μαμά», επικρίνεται επειδή η κόρη της που τα πάει καλά στο σχολείο έγινε και αυτή μαύρη και την αποκαλούν «μπράουνι» από το χρώμα του γλυκού. Η Πατρίσια βρέθηκε στη Νέα Υόρκη με ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα και μπότες και χόρευε στη σκηνή, όταν άρχισε να τρικλίζει, αποκαλύπτοντας τα πάντα στο κοινό. Όταν λέμε τα πάντα, το εσώρουχό της.


Χρειάστηκε να την απομακρύνουν από τη σκηνή. Κινδυνεύει μάλιστα με φυλάκιση δέκα ετών, επειδή θέτει σε κίνδυνο την κόρη της.
Πηγή : Athens

Check Also

Ασύλληπτη τραγωδία: Μάνα και κόρη πέθαναν από καρκίνο μέσα σε δύο μήνες!

Ασύλληπτη τραγωδία: Μάνα και κόρη πέθαναν από καρκίνο μέσα σε δύο μήνες! Δεν το χωράει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *