Αρχική / ----------SLIDER / Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της!


Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της!

Φειδωλή στις δηλώσεις της η πρωταγωνίστρια του «Έλα στη θέση μου» Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για το μωρό που περιμένει, μιας και γνώριζε πολύ καλά ότι δεν θα μπορούσε να το αποφεύγει για πολύ καιρό ακόμα, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλά πράγματα που θεωρεί πιο προσωπικά, όπως το φύλο του μωρού…

«Είμαι αρκετών μηνών. Είμαι τεσσάρων. Είμαι πολύ χαρούμενη και εννοείται πως ήταν κάτι που θέλαμε, οπότε φυσικά και διανύουμε μια πολύ ωραία περίοδο.

Δεν είναι και πράγματα αυτά που κρύβονται, εδώ άλλα που κρύβονται και δεν μπορείς να τα κρύψεις. Οπότε προφανώς και θα γινόταν, το περίμενα.

Έχω πάρει 6 κιλά, έχω ξεκινήσει δυναμικά. Ήμουν τόσο αδύνατη που πλέον είμαι φυσιολογική οπότε και για αυτό δεν καταλαβαίνει κανένας τίποτα.
Συνεχίζω κανονικά γυρίσματα. Ευτυχώς όλα κυλούν ομαλά και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτό, φτύστε με. Θα είμαι μέχρι Γενάρη περίπου στα γυρίσματα», είπε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία όταν ρωτήθηκε για το φύλο του μωρού που θα ήθελε, απάντησε… «αυτό που έχω».
Δείτε όλες τις δηλώσεις της ηθοποιού:

Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *